Zahraniční i české celebrity mají v oblibě výrazné obroučky, klasiku i pilotky

Brýle patří k nepostradatelným doplňkům, které mohou pomoci změnit nebo upevnit identitu vašeho stylu a mohou se stát dokonce součástí vašeho charakteristického vzhledu. Stejné je to i v případě některých známých českých i světových celebrit, které si oblíbily určitý typ brýlí. Výrazné obroučky miluje například Dana Morávková, ale i Victoria Beckham, sluneční pilotky zase zpěvačka Beyoncé a Brad Pitt. Pořiďte si podobné!

České celebrity

Ať už se při výběru dioptrických nebo slunečních brýlí řídíte módním trendy a novinkami, určitě vás často ovlivňují i známé tváře, které platí za módní ikony a jsou pro mnoho lidí skvělou inspirací. Dokonce jsme díky nim občas ve své volbě odvážnější a nebojíme se extravagantnějších modlů. Ty jsou blízké například českým herečkám Daně Morávkové, Mahuleně Bočanové, nebo Lucii Benešové, které milují u dioptrických brýlí výrazné obroučky.

“Brýlí vlastním nespočet a počítat je nechci a ani nehodlám, protože se nehodlám rozvést,” prozrazuje stále půvabná ambasadorka optik a e-shopu Alensa Dana Morávková a dodává: “Nicméně nikdy neodolám a s každou novou kolekcí si pár brýlí pořídím. Navíc už od Rodinných pout používám brýle i do svých rolí. Proto jsem velmi ráda, že s Alensou spolupracuji několik let, a mohu si vždy nové modely z aktuálních kolekcí prohlédnout mezi prvními.”

Nejoblíbenější modely: 

  • Crullé Vivid, cena: 879 Kč                                     
  • Crullé Repose, cena: 659 Kč                                                                   
  • Marisio Enduring, cena: 2499 Kč
  • Crullé Elegant: cena: 1159 Kč  
  • Marisio Timeless: cena: 2899 Kč
  • Válle Festival, Cena: 389 Kč

Dostupnost: www.alensa.cz                                                                                                                                                                                                             Hollywoodské hvězdy

Co se týče slunečních brýlí, jsou nám inspirací i hollywoodské hvězdy, které bývají mnohdy s určitým typem obrouček neodmyslitelně spjaté. Kočičí tvar si oblíbila zpěvačka Lady Gaga, kulaté “pilotky” zase božská diva Beyoncé a Jennifer Affleck. Nejvýraznější osobností, která je proslulá svými futuristickými slunečními brýlemi z vlastní kolekce, je však zpěvačka a módní návrhářka Victoria Beckham. Sluneční brýle těmto osobnostem ovšem neslouží vždy jen jako image doplněk, ale nosí je jako praktickou ochranu před dotěrnými fotoaparáty paparazzi.

Nejoblíbenější modely:    

  • Crullé Initiate, cena: 1159 Kč                                                                  
  •  Marisio Independent, cena: 1049 Kč             
  •  LeWish Cannes, cena: 4799 Kč

Dostupnost: www.alensa.cz                

Ikonické brýle pro muže

Mezi ikonické a trendy brýle pro muže vždy patřily, a budou mít své místo i nadále, aviátorské brýle původně navržené pro piloty. Jejich klasický design s tenkým kovovým rámečkem a kapkovitě tvarovanými skly je stále oblíbenou volbou. Mezi slavnými tvářemi si tyto brýle oblíbil herec Tom Cruise, který je proslavil i ve filmu Top Gun, lamač ženských srdcí Brad Pitt, který v prosinci oslavil neuvěřitelných 60 let, ale i herec a režisér Bradley Cooper, který momentálně tvoří pár s modelkou Gigi Hadid. “Nezapomínejte však, že při výběru slunečních brýlí je vždy důležité zvážit nejen aktuální trendy, ale také to, jaký tvar rámu nejlépe sedí vašemu obličeji a zda brýle poskytují dostatečnou ochranu proti UV záření. Nezapomeňte také na kvalitu materiálů a zpracování, aby vaše brýle vydržely dlouho v dobrém stavu,” připomíná Kristýna Štěbetáková, optometristka z e-shopu a optik Alensa, kde je pro pány široký výběr i sportovních brýlí.

Nejoblíbenější modely: 

  • Crullé, cena: 929 Kč                                 
  • Crullé Flexible, cena: 769 Kč                                                                  
  • Crullé Clubby, cena: 769 Kč

Dostupnost: www.alensa.cz

Široký výběr dioptrických i slunečních brýlí podle poslední módy, kontaktní čočky a další produkty péče o váš zrak naleznete na www.alensa.cz nebo v kamenných optikách Alensa, Lazarská 13/8, Praha 2, a Masarykova 412/32, Brno.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
491 x [15%]
Aperol spritz
293 x [9%]
Cuba Libre
310 x [9%]
Piňa Colada
293 x [9%]
Daiquiri
295 x [9%]
Margarita
399 x [12%]
Cosmopolitan
311 x [9%]
Mai-Tai
318 x [10%]
Whiskey sour
293 x [9%]
Pisco sour
300 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3303

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru