Yoga Movement je určená pro maminky a děti

Jedinečné dopolední setkání pro budoucí maminky a maminky s dětmi. Zažijte okamžiky klidu, regenerace a spojení.

Kdy: 7.5.2024 / 9:00 – 12:00

Kde: Yoga Movement / Na Zatlance 8, Praha 5

S velkou radostí vám představujeme akci Mums & Babies – dopolední setkání v jógovém studiu Yoga Movement, připravené pro maminky a jejich nejmenší a samozřejmě i pro budoucí maminky. Vytvořili jsme jedinečný prostor, kde můžete zažít okamžiky klidu, regenerace a spojení, nejen s vaším miminkem, ale i s ostatními maminkami, které, stejně jako vy, hledají prostor pro relaxaci, posílení a sdílení jejich zážitků a radostí i starostí, které mateřství přináší.

Přijďte si zacvičit jógu a dozvědět se, jak o sebe a vaše miminka v tomto krásném a zároveň citlivém období pečovat. Čeká vás speciálně navržená lekce jógy pro maminky s miminky a nastávající maminky.

Zároveň pro vás bude připraven pup-up store – s prémiovou přírodní kosmetikou, módou a designovými kousky pro všechny fáze našeho nádherného ženství od Made for Moms a krásná kolekce oblečení SISTERLY TRIBE od Creammy. Vše si v klidu můžete vyzkoušet, popovídat si a u toho si pochutnávat na dobrotách od Goodie, kávě od Nespressa nebo energií nabitým welcome drinkem Bacilli. A máte se na co těšit, naši partneři si pro vás nachystali hezký dárek na cestu.

Přidejte se k týmu Yoga Movement a nechte se unášet vlnou radosti, klidu a síly, kterou Mums & Babies přináší.

Prenatal Yoga

V rámci setkání Mums & Babies Day se bude konat speciální lekce pro nastávající maminky, kde pomocí jógové praxe podpoříme tělo i mysl. Během těhotenství se ženské tělo neustále mění. To, jak tyto změny prožíváme, ovlivňuje náš pocit spokojenosti a pohody. Tato lekce je především věnovaným časem pro sebe a své tělo, kde pomocí pomalejší jógové praxe uvolníme záda a bederní páteř. Rozproudíme lymfu a posílíme zádové svalstvo, paže a nohy. Chybět nebude ani dýchací cvičení, které přináší vnitřní pocit bezpečí a rovnováhy. Zklidňuje mysl a vrací pozornost zpátky do těla. Na konci nás čeká odpočinek a jemné naladění na roli nastávající maminky.

Mums & Babies Yoga

Tato lekce pilates a jógy střední intenzity se zaměřuje na zpevnění těla, budování síly a zlepšení stability, abyste se cítili vyrovnaní a měli dostatek energie.

Lekce je vedena v anglickém jazyce.

Přednášky

Fyzio Self Care Talk povede Bc. Mgr. Pavla Ptáčková z kliniky MINT Terapie, renomovaného poskytovatele kvalitní fyzioterapie pro děti i dospělé.

Fyzio Self Care Talk – Pro těhotné ženy, nastávající maminky

Těhotenství je v životě ženy specifickým obdobím, které s sebou může nést spoustu výzev. Minimálně z hlediska fyzičky a tělesných změn obecně určitě! Působením hormonů se rozvolňuje vazivo, mění se poloha těžiště těla, stereotyp dýchání i zakřivení páteře. Právě v kontextu těchto změn, ke kterým přirozeně dochází, si doporučíme vhodné pohybové aktivity a cviky. Vysvětlíme si, jak pracovat s držením těla, dýcháním, chodidly nebo třeba sezením v práci. To vše, abychom předcházeli např. vzniku diastázy břišních svalů, bolestem kloubů a zad a jiným obtížím.

Fyzio Self Care Talk – Pro ženy po porodu

Každé těhotenství i porodní příběh je jedinečný a každá žena si po porodu zaslouží péči. Budeme si povídat o tom, co ženy z hlediska tělesných změn po porodu často zažívají, co je ještě normální a co už vyžaduje specifickou pozornost. Ženské tělo je neuvěřitelné a díky správné péči se i po porodu / porodech můžete cítit silnější, než kdykoliv předtím! Povíme si, jak po porodu podpořit přirozené hojivé procesy v těle, bezpečně začít se cvičením, pečovat o jizvy anebo třeba o tom, jak poznat, jestli naše pánevní po porodu funguje tak, jak má.

www.yogamovement.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
491 x [15%]
Aperol spritz
293 x [9%]
Cuba Libre
310 x [9%]
Piňa Colada
293 x [9%]
Daiquiri
295 x [9%]
Margarita
399 x [12%]
Cosmopolitan
311 x [9%]
Mai-Tai
318 x [10%]
Whiskey sour
293 x [9%]
Pisco sour
301 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3304

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru