Sezona sladkých jahod v pekařství PAUL

Začátek léta patří tradičně voňavým a šťavnatým jahodám. Jejich lahodnou sladkou chuť si až do konce června můžete vychutnat ve všech pražských pobočkách francouzského pekařství PAUL.

Spojení čerstvých českých jahod od farmářů z Kunratic a tradičních francouzských receptur se špetkou inovace se nedá odolat. Křehká pistaciová makronka s jemným krémem z mascarpone a kousky šťavnatých jahod. Originální dezert s čerstvým ovocem, který je jako stvořený pro prosluněné letní dny.

Klasický máslový croissant, bohatě naplněný vanilkovým krémem a čerstvými jahodami vás okouzlí už na pohled. A co teprve, když se do něj zakousnete! Budete si přát, aby léto nikdy neskončilo.

Potřebujete osvěžení? Ledové kávy jsou letní klasika, teď přichází pravý čas na něco nového. Jahodové cappuccino je odvážnou kombinací domácího jahodového pyré bez konzervantů s kávou a trochou mléka na ledu. Tahle novinka si vás získá už po prvním doušku.

Pokud je na vás těch sladkých lákadel moc, zkuste další novinku, která potěší nejen vegany a vegetariány. Nový Falafel salát je lehký a zároveň vydatný. Svěží díky čerstvé zelenině, jemně kořeněné kuličky z cizrny ve spojení s dresinkem z veganského marcarpone vás zasytí, ale nezatíží. Složení bez lepku je dalším skvělým bonusem.

 

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
371 x [22%]
Machač
140 x [8%]
Iveta Řádková
122 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1666

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru