Myslivcová radila finalistkkám České Miss, které si vybíraly výbavičku

Jestli v této zemi existuje někdo, kdo tráví každý den hodiny v koupelně před zrcadlem, pak je to Dominika Myslivcová. Chce být dokonalá, jediný vlásek nesmí být jinak, než si blondýnka přeje. Takže pokud měl někdo finalistkám letošního ročníku poradit, jaké produkty si pořídit, byla to právě česká Barbie. I proto, že je jednou z tváří značky Babyliss.

Dokonalá, jedinečná, úžadná. I takto píší fanynky Dominiky Myslivcové pod její statusy na sociálních sítích. Můžete si o tom myslet cokoli, jedno však sexy blondýnce vzít nemůžete - v drtivé většině případů vypadá opravdu skvěle. K tomu samozřejmě také patří nejrůznější přípravky a pomůcky, které Myslivcová používá pro svůj vzhled, a tak se dá říci, že je rozhodně osobou povolanou, která vám dokáže skutečně dobře poradit. Takže když si šly finalistky České Miss vyzvednout své dárky k jednomu z partnerů soutěže, nemohla u toho chybět právě Dominika. Tím spíš, že značka Babyliss dlouhodobě patří také mezi její nejoblíbenější.

Krásky z České Miss si odpoledne užívaly, zároveň se však musely mít na pozoru. Důvod je jasný, Myslivcová totiž na finále soutěže usedne do jednoho z porotcovských křesel. „Holky jsou fajn. Ale je jasné, že vyhrát může jen jedna. Možná už mám pár svých favoritek, ale logicky nic neprozradím,“ usmívala se Dominika. Sama si tentokrát žádný dáreček neodnesla, ale jak prozradila, od Babyliss má doma kulmu, fén a další. Takže missky jsou určitě v dobrých rukách. Finále České Miss se koná 25. srpna v Hudebním divadle Karlín.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru