Neviditelná podprsenka BoobTape No.1 – vaše nezbytná letní výbava

Krásné počasí přináší rafinované střihy šatů a topů s odhalenými zády či hlubokými výstřihy. Díky BoobTape No.1 už nebude žádný ze stylových outfitů zapovězen. Unikátní tejpovací páska od značky CureTape®, specializované na kosmetické tejpování, se postará o neviditelnou podporu a efektivní tvarování vašeho dekoltu. Plně nahrazuje podprsenku, přitom je 100% diskrétní. Už žádná odhalená ramínka či vykukující látka spodního prádla. Navíc v zakoupeném balení najdete jako dárek opakovaně použitelné silikonové chrániče bradavek. Poprsí můžete zafixovat hned několika doporučenými způsoby dle požadovaného efektu či druhu oděvu.

Certifikovaná páska BoobTape No.1 neobsahuje latex, je 100% hypoalergenní a prodyšná. Díky voděodolné úpravě s vámi hravě zvládne i vodní radovánky. Vysoce kvalitní bavlnu ocení citlivá pokožka těchto partií, a to zejména během odstranění pásky, které je tak maximálně šetrné. Kromě tělového odstínu je BoobTape No.1 dostupná také v černé barvě, jež se dokonale hodí pod tmavý sexy look na večerní party.

Tato letní must have vychytávka vám prostě nesmí chybět!

Prodejní cena jedné role tejpu (+ znovu použitelné silikonové chrániče bradavek zdarma) o rozměru 5 cm x 5m je 419 Kč.

Více informací naleznete na: https://www.beautytape.cz/boobtape/

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru