Koprová omáčka v podání Pavla Býčka v Krug ambasádě The Eatery v Praze

Recepty inspirované programem Single Ingredient si lze vychutnat v Krug Ambasádách po celém světě. V České republice je Krug ambasádou restaurace The Eatery v pražských Holešovicích. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Pavla Býčka si pro hosty připravila speciální menu napárované s šampaňským vínem Krug založené na letošní tajné ingredienci – „květině“. Šéfkuchař Pavel Býček si pro letošní kulinární výzvu šampaňského domu Krug zvolil jako hlavní „květinovou“ ingredienci vonný kopr, který použil v jeho vyhlášené koprové omáčce. Tento pokrm, obohacený o květy vonného kopru, krásně reflektuje české kulinářské dědictví.

V červnu přivítá restaurace The Eatery své hosty nejen speciální kulinární pochoutkou, ale i akcí. Ke každé skleničce Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé bude nabízena jako pozornost koprovka, kterou šéfkuchař Pavel Býček ozvláštnil nakládanými květy kopru. Tento recept, nazvaný „Koprovka s vonnými květy kopru", představuje vyhlášený pokrm The Eatery, který je nyní už navždy spojen s exkluzivním šampaňským domem Krug.

V rámci této speciální události představila restaurace The Eatery celé menu napárované s šampaňskými víny Krug. Menu zahrnuje lahůdky jako již zmiňovanou ikonickou koprovku s marinovaným koprovým květem, foie gras s uzeným kachním prsem, rebarborou, ibiškem s brioškou nebo jehněčí hřebínek s hráškem, libečkem a horským sýrem. Na závěr menu si Pavel Býček pro hosty přichystal sladkou tečku v podobě osvěžujících jahod s meduňkou, žloutkovým krémem a jahodovým sorbetem. Na samotné slavnostní uvedení speciálního menu napárovaného s šampaňskými víny Krug přijel i Olivier Krug, představitel šesté generace šampaňského domu Krug, aby osobně podpořil tento jedinečný kulinářský zážitek a sdílel svou vášeň pro šampaňské Krug s hosty.

Biorythme

Celebration BOX

Equal Pay Day

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
213 x [11%]
Hospoda/hostinec
192 x [10%]
Pivnice
201 x [10%]
Vinárna
186 x [9%]
Kavárna
205 x [10%]
Čajovna
191 x [10%]
Bar
200 x [10%]
Bistro
210 x [10%]
Rychlé občerstvení
215 x [11%]
Cukrárna
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 2005

PETER BENCE

POČASÍ

Počasí Praha - Slunečno.czPočasí Brno - Slunečno.cz
Počasí Plzeň - Slunečno.cz

Facebook

JDI nahoru