Známé osobnosti v Karlových Varech opět připily s šampaňským Moët & Chandon na dobrou věc

V sobotu 29. června se na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech připíjelo s šampaňským domem Moët & Chandon na podporu Nadace Jakuba Voráčka. Tento rok si hvězdy připíjely na podporu lidí s roztroušenou sklerózou. Stalo se tak v Moët Champagne Lounge na terase hotelu Thermal. Právě zde probíhal další ročník oblíbené filantropické iniciativy „Toast for a Cause“, tedy „Přípitek na dobrou věc“.

Dobré věci připili například: Jiří Bartoška, Ján Kotúč, country manager Moët Hennessy CZ, Alena Mihuová, Per Jákl, Aňa Geislerová, Lenka Vlasáková, Jan Dolanský., Petra Nesvačilová a řada dalších

Projekt během celého filmového festivalu mohou podpořit i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci, kteří si během festivalového týdne po vzoru slavných herců vychutnají v Moët Champagne Lounge na terase hotelu Thermal v Karlových Varech šampaňské Moët Impérial. Každé zakoupení elegantní lahvičky Moët Mini (20 cl) přinese Nadaci Jakuba Voráčka počet korun odpovídající počtu ročníků MFF KV, tedy 58 Kč. Příspět touto částkou můžete i koupí speciálního dárkového balení Moët & Chandon s perem, které si můžete nechat podepsat od svých oblíbených filmových hvězd, a nebo limitované edice podepsané Jakubem Voráčkem.

Dobré věci připili například: Jiří Bartoška, Alena Mihuová, Per Jákl, Lenka Vlasáková, Jan Dolanský., Petra Nesvačilová, Petr Kolečko a řada dalších.

O Nadaci Jakuba Voráčka

Nadace Jakuba Voráčka, založená v roce 2015, se zaměřuje na zlepšení kvality života pacientů s roztroušenou sklerózou. Petra Klausová, sestra Jakuba Voráčka, vede nadaci a osobně se přesvědčila o výzvách, kterým pacienti s touto diagnózou v České republice čelí. Nadace poskytuje finanční podporu jednotlivcům a rodinám, podporuje výzkum a vzdělávání v této oblasti a organizuje různé charitativní akce a eventy, které mají za cíl zvýšit povědomí o nemoci a získat prostředky pro další pomoc.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [10%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [10%]
Bar
157 x [10%]
Bistro
152 x [10%]
Rychlé občerstvení
158 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1515

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru