Nezapomenutelný pobyt v luxusu si užijete v srdci Prahy v The Emblem Hotel Prague!

Pětihvězdičkový pražský The Emblem Hotel Prague je snem každého, kdo navštíví českou metropoli. Díky skvělé poloze hotelu mají jeho návštěvníci jen pár kroků na Staroměstské náměstí a jen malý kousek k vyhledávaným historickým památkám. Kromě bezchybného ubytování však nabízí ještě mnohem víc!

Ubytování v hotelu The Emblem je neopakovatelným zážitkem. Celý prostor je laděn do stylu art deco a hotel pravidelně vychází vstříc všem českým i zahraničním umělcům, kteří zde najdou své vysněné útočiště při nejrůznějších kulturních událostech. Originální ubytování doplňují rovněž nadstandartní služby. Mimo možnosti pronájmu prostor pro obchodní jednání či konference nabízí hotel hostům při jejich opětovné návštěvě využiží samostatného check-inu pomocí elektronického kiosku, který představuje rychlejší a komfortnější variantu pro příjezd. Ve spojení s originálním členěním do pokojů a relaxačních zón a přítomností moderních lázní tak vzniká jedinečná perla mezi pražskými hotely.   

Pro svou originalitu byl lifestylový hotel ověnčen několika významnými oceněními, jako jsou každoročně udílené ceny TripAdvisor's Traveler's Choice, European Hospitality Award či World Luxury Hotel Award, kde získal The Emblem Hotel Prague díky svým nesčetným pozitivům ocenění v roce 2014 v kategorii Luxury New Hotel.

Více informací: www.emblemprague.com

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru