Nahrávám...


Z čeho měla Míša Dolinová největší stres před premiérou komedie Čarodějky v kuchyni?

Slavnostní premiérou představení Čarodějky v kuchyni v Divadle Metro odehrála partička herců, kterou dala pro dohromady Michaela Dolinová. Děj kanadská autorka postavila do prostředí televizního natáčení cooking show, kde si jdou po krku dvě kulinářské hvězdy v podání Veroniky Žilkové a Michaely Dolinové. Obě „nabroušené star od plotny“ má udržet na uzdě režisér televizního přenosu, kterého se ujal Vincent Navráti v alternaci Ladislava Ondřeje, vždy za vydatné pomoci asistenta režie Milana Duchka.

„Je to slavnostní premiéra, přestože jsme už Čarodějky hráli v mnoha městech po republice. Nyní je trend, že si herci představení takzvaně ojezdí a před premiérou ještě vychytají nějaké narážky a vtipy, protože při zkouškách neodhadnete, na co diváci budou reagovat. Jsme připraveni, ale největší stres mám ze sponzorů, abychom je hned na začátku všechny správně vyjmenovali,“ usmívala se Michaela Dolinová, která ve spolupráci s režisérem komedie Romanem Štolpou, musela zasáhnout do obsazení hry. „Vzhledem k tomu, že Veronika Žilková odlétá za manželem do Izraele, požádali jsme Sandru Pogodovou o alternaci. Bude hrát od března a Veronika bude na některá představení létat do Čech. Mně totiž herci na představení létají,“ smála se Michaela Dolinová.

Jasno má i herečka Veronika Žilková, která se před odjezdem do ciziny od herecké práce úplně neodstřihne. Životní změnu bere s nadhledem a humorem sobě vlastním. „Budu létat do Čech, abych si zavařila. Budu manželovi utíkat za Dolinovou. Mám s Míšou nějakou smlouvu, kterou musím dodržet. Ale budu se vracet i kvůli případným jiným nabídkám. Vždyť je to jen tři hodiny letu, to je jako, když jedete na chalupu,“ glosovala Veronika Žilková před premiérou Čarodějek.

Čarodějky v kuchyni se i před Vánoci rozjedou do českých měst. Pak si dají chviličku oddech, ale hned v lednu čekají Michaelu Dolinovou, Veroniku Žilkovou nebo Sandru Pogodovou, Vincenta Navrátila nebo Ladislava Ondřeje a Milana Duchka další vystoupení. Představení mají již naplánovaná až do listopadu dalšího roku.

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Půlstoletí na tomto světě si žádá, abychom opustili hluboce vyjeté koleje, některé zvyky, zřekli se povinností, které jsme na sebe ušili a jsou naším bičem... 
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale do téhle chvíle rozhodně ne cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně  Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

CHOCOLAND

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
43 x [14%]
Hovězímu
34 x [11%]
Vepřovému
26 x [9%]
Krůtímu
27 x [9%]
Jehněčímu
26 x [9%]
Sladkovodním rybám
28 x [9%]
Mořským rybám
35 x [11%]
Mořským plodům
28 x [9%]
Jinému druhu masa
30 x [10%]
Maso nejím
28 x [9%]

Celkem hlasovalo : 305

O BOURBONU

Musí být vypálen na území USA 

˜ Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice

˜ Minimální doba zrání jsou dva roky

˜ Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě

˜ V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 

˜ V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 

˜ Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 

AKTUALITY
JDI nahoru