Vítěz světové soutěže Mister Internationa zavítá do Náchod na finále Muže roku 2019

Na finále 20. ročníku soutěže Muž roku 2019 zavítal do České republiky vítěz světové soutěže Mister International Trinh Van Bao z Vietnamu. V prostorách prodejny Koutný Prostějov v OC Chodov vietnamského hosta přivítal prezident soutěže David Novotný, ředitelka firmy Koutný Lucie Koutná a úřadující Muž roku 2018 Jiří Kmoníček, který nejkrásnějšího muže světa už dobře zná ze světové soutěže.

„S Trinh Van Bao jsme se zase rádi viděli. Známe se ze světové soutěže na Filipínách, kde on zvítězilajá byl čtvrtý. Neumí moc anglicky, no skoro vůbec, ale vždy se nějak domluvíme. Vyprávěl mi, že měl dlouhý a zpožděný let. Připadá mi, že za tu dobu, co jsme se neviděli, Trinh Van Baotrochu vyrostl a nabral svaly,“ ohodnotil svého bývalého soupeře Jiří Kmoníček.

Mister International Trinh Van Bao byl velmi překvapený, když mu překladatelské služby do vietnamštiny poskytl úspěšný finalista Muže roku 2018 a Mister Global Czech Republic 2018 Cao Thanh Tung, který má rodinné kořeny v této exotické zemi.

„Dostal jsem od pana Novotného informaci, že budu mít tlumočníka. Ale nevěděl, že to bude někdo, kdotaké prošel soutěží mužské krásy. O Cao Thanh Tung jsem už dříve slyšel,snad z vietnamských novin, že bude na Mister Global reprezentovat Českou republiku. Takže letos budouna Mister Global2 soutěžící z Vietnamu: jeden Vietnamec a jeden vietnamský Čech. Jsem rád, že jsem v České republice. Budu hodně cestovat a bylo by škoda, kdybych do vaší země nezavítal,“ usmíval se Mister InternationalTrinh Van Bao, který bude při finále české soutěže Muž roku sedět v porotě.

Český Mister Global 2018 Cao Thanh Tung byl z tlumočnické funkce docela unavený. „Je to síla. Já jsem se narodil v České republice a vietnamsky umím na úrovni běžného používání. Není to stoprocentní. Občas jsem se musel Trinh Van Bao zeptat, co znamená určité slovo. Ale většinou jsem neměl problém, protože vietnamštinu používám denně,“řeklCao Thanh Tung, který na svoji světovou soutěž Mister Global teprve odjede.

Prezidentovi soutěže Muž roku Davidu Novotnému spadl obrovský kámen ze srdce. „Měl jsem velkou obavu, aby Mister International Trinh Van Bao přicestoval včas. Došlo ke zrušení letu, pak měl zpoždění, cestování nebylo lehké. Ale je tady a vítáme ho v České republice,“uvedl David Novotný.  

Vietnamský host má docela nabitý program, který mu vrcholí finálem Muže roku 23. srpna v Náchodě. A komu bude Mister International Trinh Van Bao udělovat body?Kdo z českých mužů bude usilovat o titul Muž roku 2019.

1. Jan Liška, OSVČ, 24 let, Frýdek-Místek, 2. Václav Kršňák, gastromie, 29 let, Teplice, 3. Michal Majzner, zámečník, 22 let, Josefov, 4. Lukáš Moučka, technický dozor investorů, 26 let, Krupka, 5. Ondřej Kabeláč, učitel a výchovný poradce, 29 let, Tlustovousy, 6. Jan Solfronk, lektor, 29 let, Jablonec nad Nisou, 7. Jakub Chyňava, student, 24 let, České Budějovice, 8. Tomáš Vančura, OSVČ, barový catering, 26 let, Pardubice, 9. Immanuel Adenubi, student, 21 let, Praha, 10. Jiří Hemelka, tenisový trenér, 29 let, Prostějov,11. Vojtěch Urban, podnikatel, 26 let, Vsetín, 12. Jan Tvrz, podnikatel, 26 let, Žatec

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
198 x [11%]
Aperol spritz
184 x [10%]
Cuba Libre
190 x [10%]
Piňa Colada
184 x [10%]
Daiquiri
185 x [10%]
Margarita
187 x [10%]
Cosmopolitan
201 x [11%]
Mai-Tai
166 x [9%]
Whiskey sour
184 x [10%]
Pisco sour
191 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1870

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru