Konec léta a začátek podzimu se ponese ve znamení tematicky laděných brunchů

Delikatesy jako lesní ovoce, divoké bylinky, houby, sýry, mák či všemi milovaná klasika v podání řízků a hotdogů – to jsou tematicky laděné brunche v restauraci The Artisan pražského hotelu Marriott. Na milovníky gurmánských zážitků čeká široká nabídka kvalitních lokálních surovin, včetně sezónní zeleniny z domácí produkce, sýrů z Krasolesí a mnoho dalšího.

„Tematické brunche se od svého uvedení těší velkému úspěchu. Odrážejí naši snahu nabízet pokrmy z čerstvých sezónních surovin. V létě jsme se zaměřili na chřest, jahody nebo náš domácí med od včel, které chováme na střeše hotelu. Koncem léta a začátkem podzimu se budeme věnovat divokým bylinkám, rajčatům z naší zahrádky, houbám, uzeným rybám a máku od našich osvědčených dodavatelů.,“ řekl David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan a dodal: „Naše brunche rovněž reflektují filozofii celé restaurace, která se opírá o tři hlavní pilíře – sezónnost, lokálnost a udržitelnost.  Lokálnost a sezónnost surovin jsou pro nás zásadní, a proto dlouhodobě spolupracujeme s místními farmáři, abychom hostům poskytli prvotřídní kulinářský zážitek, aniž bychom zapomněli na šetrný přístup k životnímu prostředí.“

Horké letní srpnové dny nabídnou vítané osvěžení v podobě domácích zmrzlin a sorbetů (4. srpna) a rajčat z vlastní zahrádky (11. srpna). Brunche z druhé půlky srpna budou připomínat bezstarostné letní procházky s lesním ovocem (18.srpna) a divokými bylinkami (25. srpna). Zářijové brunche se zaměří na sýry z Krasolesí (1. září), netradičního využití máku (8. září), pražskou šunku (15. září) a uzené ryby a maso (22. září). Poslední zářijový víkend se již ponese v podzimním duchu s širokou nabídkou pokrmů s houbami (29. září). První říjnová polovina nabídne to nejlepší z oblíbené klasiky – hotdogy (6. října) a řízky (13. října). Druhá půlka měsíce se bude věnovat oblíbené podzimní oranžové klasice – dýním. Na jednotlivé brunche jsou zváni rovněž přímo farmáři, kteří hostům přiblíží příběh svých surovin.

Hosté se mohou těšit na rodinné brunche v restauraci The Artisan každou neděli vždy od 12:30 hodin.

Více informací naleznete zde: www.theartisan.cz.

Termo lahev Fizz&Go COOL

Kozí mejdan

BLOG/ČEK

„Nikdo z nás nikdy nespočítá, nevyčísli, nezjistí, kolik měl v životě štěstí. Mnohé okamžiky ani nepostřehneme, a přitom rozhodly o našem životě…“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
18 x [11%]
Hospoda/hostinec
15 x [9%]
Pivnice
15 x [9%]
Vinárna
17 x [10%]
Kavárna
15 x [9%]
Čajovna
15 x [9%]
Bar
16 x [10%]
Bistro
17 x [10%]
Rychlé občerstvení
20 x [12%]
Cukrárna
15 x [9%]

Celkem hlasovalo : 163

Revalid Skin Care

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru