Vrásky na čele značí ubývání kolagenu v těle

Ideální je, pokud začneme kyselinu hyaluronovou doplňovat ústním podáním ve formě kapek. Pouze tehdy se dostanou na všechna místa, kde jsou potřeba.

„Kyselina hyaluronová se nachází v mezibuněčném prostoru, v podkoží a v kloubní tekutině v chrupavkách. Tvoří kosti, svaly, klouby, šlachy, ale i kůži, vaziva, chrupavky či dásně,“ vysvětluje lékař MUDr. Vladimír Holoubek. „Kolagen se nachází zejména v pojivové tkáni kůže, ve šlachách, svalových tkáních, nehtech, vlasech, kostech a chrupavkách. Možná vás překvapí, že tvoří až šest procent tělesné váhy.“ Je jasné, že bez kolagenu a kyseliny hyaluronové by lidský organismus nedokázal vyrůst a hýbat se. Takže nerozhodují ani tak o mladistvém vzhledu, jako spíše o svobodě a kvalitě pohybu. Ale i kvalitě života.

Proč mít na čele několik hlubokých vrásek, když mohou být pouze jemné a téměř neviditelné?! Výbornou prevencí vůči jejich prohlubování je užívání tekutého kolagenu ve formě peptidů, například Collagen Optimal a Hyalurmed, což je zase tekutá kyselina hyaluronová. Jejich největší výhodou je jejich skupenství, užívají se perorálně (vypijí se), což znamená, že se opravdu vstřebají do těla a působí zevnitř směrem ven.

Je lékařsky potvrzené, že v této formě se dokáží dostat i do nejmenšího mezibuněčného prostoru v těle, v kloubech a chrupavkách, kde často nedokáží pomoci ani injekce. Aplikace do rýh a vrásek na čele je vcelku snadná, tak proč prozrazovat svůj věk či podle metoposkopie prozrazovat svůj věk.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
366 x [13%]
Aperol spritz
257 x [9%]
Cuba Libre
269 x [9%]
Piňa Colada
257 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
276 x [10%]
Mai-Tai
282 x [10%]
Whiskey sour
254 x [9%]
Pisco sour
265 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2845

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru