Ajala čokoládovna slaví 10 let a přichází s novou řadou mléčných čokolád

Brněnská čokoládovna Ajala slaví deset let od svého založení a jako dárek pro své zákazníky představuje první řadu mléčných čokolád. Ajala tak odpovídá na dlouhodobá přání svých fanoušků, a protože jim chce udělat radost obrovskou, přichází rovnou se třemi jedinečnými druhy.

Od začátku svého působení se Ajala zaměřovala na tmavé čokolády, inspirované tradičními indiánskými recepty. Přesto vždy experimentovala s jemnějšími chutěmi, jako jsou nugátová nebo kokosová čokoláda, kde krémovost zajišťují oříšky či kokos. Nyní, po deseti letech, přináší opravdové mléčné čokolády, aniž by opustila své hodnoty a principy výroby.

„Chceme kvalitní, opravdovou čokoládu přiblížit i těm, kdo tmavé čokoládě neholdují, a tudíž by je naše výběrová čokoláda mohla minout. Naše mléčné čokolády jsou stejně skvělé jako ty tmavé, ze stejných prvotřídních surovin, bez zbytečností, a jsou prostě pecka,“ říká zakladatel Filip Teplý.  

Ať už jsou její čokolády mléčné nebo hořké, vždy staví na chuťové rozmanitosti výběrových kakaových bobů, které pečlivě praží tak, aby si zachovaly své jedinečné chutě, vůně i výživové přednosti. Navíc Ajala čokolády můžete jíst s čistým svědomím, protože nákupem podporujete regiony, kde se boby pěstují, díky tomu, že je Ajala vykupuje za férové ceny. Všechny mléčné čokolády Ajala jsou vyráběny z výběrových kakaových bobů, místo cukru používají panelu (sušenou šťávu z cukrové třtiny) a BIO sušené plnotučné mléko z rakouských Alp. Nic víc. 

Na výběr budou od začátku hned tři druhy:

Mléčná: Jen výběrové kakaové boby, panela, kakaové máslo a sušené plnotučné mléko. Ochutnejte pravou chuť mléčné čokolády bez nesmyslů. Výsledkem je lahodná dobrota, které se nebudete moci nabažit.

Borůvková: Díky procesu lyofilizace, sušení mrazem, si borůvky zachovaly obsah vitamínů a dalších cenných látek. Je to tedy hříšně dobrá pochoutka, která je ale nabitá antioxidanty.

S maldonskou solí: Je smetanově jemná, ale křehké krystalky mořské soli Maldon její chuť zvýrazňují a když necháte kostičku rozpustit v ústech, ucítíte chuť slaných karamelek, která vzniká právě propojováním chutí jemné mléčné čokolády se solí. 

Nové čokolády jsou v prodeji od 28. července (den mléčné čokolády) na www.ajala.cz za 135 Kč za 45gramovou tabulku.

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
371 x [22%]
Machač
140 x [8%]
Iveta Řádková
122 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1666

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru