Proč neměla Žilková při premiéře nikoho z rodiny?

Na sklonku listopadu Veronika Žilková po boku své herecké sokyně Míši Dolinové v Divadle Metro odehrála premiéru představení Čarodějky v kuchyni, ale nikdo z rodiny v hledišti nebyl… Proč, stalo se snad něco v rodině?

Není nutné spekulovat, Veronika Žilková vše jasně a stručně vysvětlila: „Všichni z rodiny už to viděli. Agáta to vidět nechce, protože mě to učila, Čarodějky umí i pozadu.“ Kdo prý ještě v rodině tento kus neviděl, je jen dcera Kordula. „Ani manžel neví, že mám dneska oficiální premiéru. On viděl představení v září a řekl mi: „Miláčku, buď klidná,“ tak si myslím, že to platí do dneška,“ usmívala se Žilková.

Pochválila však svého syna Vincenta Navrátila, který je v představení jejím nadřízeným. A jak jim to společně funguje na jevišti? „S Vincentem se mi hraje dobře. Už jsem pochopila, že je někdy chytřejší než já a na jevišti mi i něco poradí. Dostali jsme se trochu jinam, už jsem ta stará matka, která ráda poslouchá dospělé děti,“ dodala s úsměvem skvěle vypadající Žilková, která občas přilétne na nějaké to představení z Izraele, kam odchází za manželem Martinem Stropnickým.

-red-

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
356 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
247 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
269 x [10%]
Mai-Tai
232 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
255 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2714

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru