LED Bed vám změní život!

Cítíte se unavení, trápí vás problémy se zdravím nebo máte nezdravou pleť? Sportujete a chcete zvýšit váš výkon? Potřebujete si dobít energii? Na český trh přichází jedinečný přístroj založený na bázi fototerapie – LED Bed.

A co je vlastně LED Bed? Jedná se o lůžko obsahující 28 000 LED diod, do kterého se pohodlně uložíte. Aplikace LED světla na tkáň zajistí průchod fotonů prostřednictvím intenzivního červeného, modrého a infračerveného světla do buněk. Tím se začnou buňky samovolně ozdravovat a regenerovat, ať již se jedná o pokožku, sliznice nebo i orgány.

Led Bed geniálně zajistí velké a okamžité okysličování buněk v celém těle. Ozdraví vaši krev, doslova ji rozproudí a organismus začne překvapivě rychle regenerovat.

Fototerapie nebo chcete-li fotobiomodulační je jednoduchá, a přesto geniální ozdravná metoda.

Tato unikátní technologie spojená s nejmodernějším přístrojem LED Bed poskytuje jedinečnou možnost, jak výrazně zlepšit celkový zdravotní a fyzický stav. Velmi často se se metoda využívá jako podpora pro nakopnutí imunitního systému, některých typů operací, podporuje totiž hojení, pozitivní vliv má při léčbě úrazů a posiluje produkci kolagenu a elastinu pro pokožku. Ve sportovním světě navíc pomáhá zvýšit výkonnost, již po několika hodinách regeneruje organismus i po velmi náročném výkonu. Po několika kúrách vás může mile překvapit lepší textura pleti, i to, že mizí pigmentové skvrny.

Anti-aging této terapie stimuluje krevní oběh a opravuje elastinová vlákna v tkáni, což pomáhá udržet pokožku pružnější a pevnější. Kožní buňky rostou o 150 % - 200 % rychleji, jsou-li vystaveny terapii červeného světla.

Tato dostupná novinka na českém trhu vám doslova změní život. Jedna cca 20-ti minutová kúra vás vyjde na necelých 1000 Kč, včetně úvodního mikroskopického vyšetření, kde sami uvidíte vaši krev v cévách před a po zákroku.

V současné době jsou v celé ČR pouze 2 tyto přístroje. Jeden v Praze a druhý v Brně. 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2696

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru