Zima na horách: Lyžování, přátelé a bublinky od Bohemia Sekt

Zimní sezóna je v plném proudu a s ní i oblíbené výlety na hory. Lyžování s přáteli patří mezi ty nejlepší způsoby, jak si užit zasněženou přírodu, pobavit se a na chvíli vypnout od každodenního stresu. A aby byla taková akce skutečně nezapomenutelná, nesmí chybět dobrá nálada, zábavný program a... bublinky Bohemia Sekt!

Ať už zvolíte sjezdovky, snowboard, nebo se rozhodnete vytáhnout sáňky, pro každou aktivitu existuje ideální svah a pro každou příležitost existují ideální bublinky. Skvělým společníkem ve chvílích odpočinku vám bude nealkoholický Bohemia Sekt, který navodí speciální atmosféru, aniž by ovlivnil vaše následné sportovní výkony. Svým alkoholickým variantám se vyrovná chutí, vůní, lákavými odstíny i příjemným perlením.

www.osobnivinoteka.cz, 149 Kč

Po aktivně stráveném dni nastává ten správný čas na odpočinek, relaxaci a sdílení zážitků s výhledem na zasněžené vrcholky hor a skleničkou Bohemia Sekt demi sec. Jeho harmonická jemně polosuchá chuť, příjemná svěží barva a květnatá vůně jsou výsledkem originální receptury, při níž se používají vysoce kvalitní bílá vína. Perfektně ladí k zimnímu večeru a skvěle doplní sýrové jednohubky i sladké dezerty.

www.osobnivinoteka.cz, 149 Kč

Zapomenout nesmíme ani na romantické chvíle ve dvou. Atmosféru skvěle podtrhne oblíbený něžný Bohemia Sekt rosé demi sec. Jeho růžová barva, nasládlá chuť a svěží ovocná vůně dodají společným chvílím jedinečné kouzlo.

www.osobnivinoteka.cz, 149 Kč

Tipy na servírování sektu na horách

Sekt podávejte vychlazený na 4–6 °C. Pokud jste na svahu, využijte přírodní chladničku – postačí zasněžená venkovní plocha. Při otevírání sektu mějte lahev nakloněnou pod úhlem 45°, abyste předešli přílišnému vypěnění.

Celý rok nabízí řadu příležitostí, které stojí za to do kalendáře dopsat. A tohle je rozhodně jedna z nich! #rokpříležitostí

Biorythme

Celebration BOX

Equal Pay Day

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
213 x [11%]
Hospoda/hostinec
192 x [10%]
Pivnice
201 x [10%]
Vinárna
186 x [9%]
Kavárna
205 x [10%]
Čajovna
191 x [10%]
Bar
200 x [10%]
Bistro
210 x [10%]
Rychlé občerstvení
215 x [11%]
Cukrárna
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 2005

PETER BENCE

POČASÍ

Počasí Praha - Slunečno.czPočasí Brno - Slunečno.cz
Počasí Plzeň - Slunečno.cz

Facebook

JDI nahoru