Ruce jako ze škatulky s nástrojem VICTORINOX Nail Clip 580

Upravené ruce jsou a vždy budou nezbytností našeho společenského života. Naše ruce si zaslouží jen tu nejlepší péči, ať už to vyžaduje vaše práce nebo prostě jen dbáte o svůj vzhled. Multifunkční nástroj Nail Clip 580 od švýcarské značky Victorinox vás i přes svou malou velikost překvapí svým obrovským potenciálem.

Limitovaná edice těchto roztomilých „nožíků“ vás bude doprovázet kamkoli, ať už se vydáte prozkoumávat divočinu nebo jen vyrazíte za každodenní rutinou do práce. Osm užitečných funkcí, mezi než, kromě ostré čepele, patří i pilníček na nehty, nůžtičky nebo praktická pinzeta, dokonale poslouží při úpravě vašich nehtů i nehtové kůžičky. Šest barevných provedení vám dá navíc možnost učinit z tohoto drobného nástroje, měřícího pouhých 65 milimetrů, nezbytnou součást vaší každodenní výbavy. Přesně podle vašeho stylu!

Více zajímavých informací naleznete na: www.rosler.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
365 x [13%]
Aperol spritz
256 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
256 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
253 x [9%]
Pisco sour
264 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2836

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru