The Artisan připravuje pražský Restaurant Week

Prestižního kulinářského festivalu Restaurant Week, který se bude konat od 19. března do 13. dubna 2025. Šéfkuchař David Rejhon a jeho tým připravili dvě originální tříchodová menu, která oslavují čerstvé sezónní suroviny a tradiční lokální chutě.

Vegetariánské menu začíná jemným pudinkem z kozího mléka, doplněným o výrazný medvědí česnek a makový posyp. Jako hlavní chod následuje hlíva ústřičná podávaná s červeným zelím a domácími bramborovými lokšemi. Sladkou tečkou je svěží dezert z jablek, špenátu a zázvoru, který osvěží i potěší.

Druhé menu otevírá nakládaná štika s koprem a rybím garum, která zaujme svěžestí a jemnou texturou. Následuje dokonale upravený jehněčí hřbet, servírovaný s bramborami, zázvorem, hráškem a šalotkou. Na závěr si hosté mohou vychutnat lahodný dezert z medu, kopřivy, vlašských ořechů a pylu, který nabízí harmonii autentických chutí.

„Festival Restaurant Week je pro nás skvělou příležitostí představit hostům náš přístup k sezónním a lokálním surovinám. Respekt k ingrediencím a minimalizace plýtvání jsou základem naší filozofie i výzvou pro budoucnost gastronomie,“ vysvětluje David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.

Výjimečný zážitek v The Artisan netvoří jen skvělé jídlo, ale i prvotřídní servis. Důkazem je ocenění za Nejlepší obsluhu v rámci Restaurant Week, které restaurace získala ji podruhé.

Festivalové menu je k dispozici za 790 Kč a zahrnuje také osvěžující koktejl nebo mocktail, který celý zážitek dokonale doplní.

Více informací a rezervace: www.restaurant-week.cz

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
371 x [22%]
Machač
139 x [8%]
Iveta Řádková
121 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1664

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru