Je libo Vietnam bowl?

Vietnam bowl patří mezi velmi oblíbené pokrmy, které jsou zajímavé i chuťovou kreativitou.

Ingredience na 4 porce:

  • 160 g rýžových nudlí Menu Gold
  • 200 g naklíčené čočky beluga Menu Gold
  • 2 červená cibule
  • 2 avokáda
  • 2 mrkve
  • 1 okurek hadovka
  • 500 g hovězího pupku
  • Slunečnicový olej
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 cibule
  • 200 g majonézy

Nálev:

  • 150 ml rýžového octu
  • 60 g cukru krystal            
  • 8 g soli

Postup

  1. Do horkého rýžového octu přidáme cukr a sůl a necháme rozpustit. Částí nálevu zalejeme na proužky nakrájenou červenou cibuli a necháme marinovat.
  2. Rýžové nudle uvaříme podle návodu na obalu. Poté slijeme a zalijeme vychlazeným nálevem. Všechnu zeleninu nakrájíme na jemnější hranolky a vyskládáme do misky spolu marinovanou cibulí, naklíčenou čočkou beluga, nudlemi a zprudka orestovaným hovězím pupkem nakrájeným na nudličky.
  3. Před podáváním zasypeme osmaženou cibulkou a zakápneme majonézou.

Naklíčená čočka:

Čočku propláchneme a necháme ve studené vodě přes noc. Poté propláchneme a dáme do sklenice, kterou zaděláme síťkou, utáhneme gumičkou a obrátíme vzhůru dnem. Dáme na okno a sklenici podložíme, aby mohla větrat. Několikrát za den propláchneme a necháme klíčit do požadované velikosti. Klíčky uchováváme v lednici.

Termo lahev Fizz&Go COOL

Kozí mejdan

BLOG/ČEK

„Nikdo z nás nikdy nespočítá, nevyčísli, nezjistí, kolik měl v životě štěstí. Mnohé okamžiky ani nepostřehneme, a přitom rozhodly o našem životě…“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
18 x [11%]
Hospoda/hostinec
15 x [9%]
Pivnice
15 x [9%]
Vinárna
17 x [10%]
Kavárna
15 x [9%]
Čajovna
15 x [9%]
Bar
16 x [10%]
Bistro
18 x [11%]
Rychlé občerstvení
20 x [12%]
Cukrárna
15 x [9%]

Celkem hlasovalo : 164

Revalid Skin Care

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru