Domů VIPky

Ani nepříjemná alergie Petře Janů nezabránila v podání skvělého výkonu

Zpěvačka Petra Janů trpí nepříjemnou  alergií a stále se ještě nepodařilo odhalit, co ji způsobuje. Držitelka třech Zlatých slavíků, si přesto před pár dny svůj koncert v pražské Hybernii opravdu užila. Po dvouhodinovém představení byli její příznivci skutečně nadšení, a to poprvé vystupovala jak se svou kapelou Amsterdam, tak i se Smíchovskou komorní filharmonií.

„Tohle spojení se ukázalo jako dobrý nápad. Teď spolu jedeme pár měst, ale po Novém roce to bude další spolupráce, na kterou se moc těším. Samozřejmě, že jsem před koncertem měla trému, ale po chvíli to opadlo a jsem moc ráda, pokud se to lidem líbilo. Je to pro mě ten největší vánoční dárek,” svěřila se zpěvačka, která se až téměř do Štědrého dne nezastaví. Společně ještě letos vystoupí v Jičíně, Přerově a Brně.

„Cítím se skvěle a na pódiu mezi klukama je mi báječně. A opravdu mě nic zásadního netrápí, nejsem ani vážně nemocná, ani se nerozpadám,” řekla s hlasitým smíchem v narážce na články posledních dnů v některých médiích, která hodnotí její vzhled. „Je to nějaká alergie na něco, a teď se zjišťuje na co. Pokud se někteří zcela upřímně strachují o můj stav a budoucnost, tak jim za to velmi děkuji, vážím si toho! A mohu je uklidnit, že jsem v pořádku. Ale pokud je to nějaká podivná kampaň proti mně, pak jen říkám - mě se jen tak nezbavíte,” směje se Zlatá slavice s tím, že z těch, kteří do ní ‘šijí' poslední dny, si opravdu nic nedělá.

„Za mě hovoří moje práce, plné sály. Jsem teď opravdu spokojená, šťastná, daří se mi, vystoupení mám opravdu požehnaně a přeji si, ať to takhle ještě nějakou dobu vydrží. Ale možná právě tohle někoho štve, někomu to vadí. Nevím a ani po tom nepátrám. Já každému přeju, co jeho jest, a nemám ani čas se starat o někoho druhého a řešit někoho,” dodala zpěvačka, která přiznala, že blížící se Vánoce sice příliš ráda nemá, protože jí bývá smutno, ale ty letošní stráví s přáteli, rodinou. Tím, že si několikrát v rámci koncertů zazpívá koledy, se jí je podaří “přežít”.

Na přelomu roku vyrazí s kamarádkami za sluncem a mořem na Maledivy a pak ji čeká druhá polovina zimní pěvecké sezóny, kdy se jí diář, tak jako každý rok, zaplnil především plesy a firemními večírky. 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru