Vychutnejte si čokoládu bez cukru a tedy i bez výčitek!

Máte rádi čokoládu, ale trápí vás její kalorie. Už nemusí, dejte si čokoládu bez cukru! K doslazení takových čokolád se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají štíhlou linii. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svého jídeníčku třeba kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organizmus. V přiměřeném množství slouží pravá čokoláda jako antioxidant, přispívá k dobré náladě a samozřejmě je to jedno z nejznámějších afrodiziak.

Kvalitní a chutnou hořkou čokoládu bez cukru můžete koupit pod značkou CHOCOLAND, a to ve třech příchutích (čokoláda hořká, hořká s lískovými oříšky a mandlemi). Dáváte-li přednost čokoládě mléčné, pak sáhněte po stejné značce variantě no added sugar. Všechny typy čokolád českého výrobce CHOCOLAND doporučujeme nejen těm, kteří si hlídají váhu, ale i diabetikům.

Foto: CHOCOLAND

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
59 x [12%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
50 x [10%]
Laskavost
47 x [9%]
Spolehlivost
50 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
50 x [10%]
Dostatek pozornosti
57 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 510

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru