Škola vaření Jihovýchodní Asie v SaSaZu je výtečná!

Pro všechny milovníky asijské kuchyně připravili v SaSaZu školu vaření, která nabízí skvělé kurzy.

Šéfkuchař Andy Tan vás seznámí s hlavními principy kuchyně jihovýchodní Asie, typickými metodami vaření a také poznáte barevné a voňavé ingredience a bylinky, které tuto kuchyni dělají tak neodolatelnou. Vaření v jihovýchodní Asii, to jsou hlavně barevná a lehká jídla, úžasné chutě a rychlá příprava. V kurzu se naučíte připravit tři pokrmy typické pro tuto oblast a zjistíte, že je možné snadno je uvařit je i doma. Rolky Bang Chang s krevetami, citrusy, mátou, bazalkou a citrónovo-koriandrovou omáčkou, červené kari s kuřetem nebo hovězí medailonky s houbami shitake, fazolovými lusky a rýží zajisté potěší jakékoliv vaše hosty. Na závěr si namícháte skvělý koktejl Hainan Island ze sake, vodky a typického ovoce.

Kurzem vás provede náš šéfkuchař Andy Tan, který je s restaurací SaSaZu spojen od jejího otevření v roce 2009 a v současné době pracuje na pozici hlavního šéfkuchaře a udává tak směr celé naší kulinářské nabídce. Andy pochází z indonéské Jávy a v minulosti pracoval pro přední světové restaurace jako Zenzi nebo Vakzuid nebo v restauraci hotelu Mandarin Oriental. Jeho specialitou je kombinace oblíbených pouličních jídel jihovýchodní Asie a sofistikovaného francouzského kulinářského umění. 

 

Bang Chang Shrimps (Roll with shrimps, citrus fruits, kemiri nuts, mint, basil, coconut paste, lemon-coriander sauce)

Bang Chang krevety (Rolka s krevetou, citrusy, kemiri ořechy, máta, bazalka, kokosová pasta, citrónovo-koriandrová omáčka)

Red Curry Chicken (Chicken, snow peas, mushrooms, eggplant, red curry-coconut sauce)

Kuře na červeném kari (Kuřecí, hráškové lusky, houby, lilek, kari-kokosová omáčka)

Zu-Fillet (Beef, shallot, shiitake, long beans, kimchi salad, rice)

Zu-Fillet (Hovězí medailonky, šalotka, shitake, fazolové lusky, kimchi salát, rýže)

Hainan Island (Sake, vodka, lychee, coconut, lime, maracuja)

Pro více informací, navštivte: https://www.sasazu.com/cs/cooking-school

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
370 x [22%]
Machač
139 x [8%]
Iveta Řádková
121 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1663

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru