Thajská škola vaření - Kouzlo thajské kuchyně v SaSaZu

Poznejte kouzlo thajské kuchyně, která je díky svým kombinacím chutí a barev oblíbená po celém světě. Jejím základem je harmonie chutí, která je nedílnou součástí každého pokrmu, a právě tu vám pomůže najít náš Sous Chef Robbert van den Berg. S jeho pomocí se naučíte v SaSaZu správně kombinovat čtyři hlavní chutě, tedy slanou, sladkou, kyselou a ostrou a připravit tak pro vaši rodinu nebo přátele opravdu autentická thajská jídla. V kurzu si vyzkoušíte přípravu thajských stálic Tom Yam Goong, tedy ostré polévky s krevetami a citronovou trávou, nudlí Pad Thai a Gaeng Kiew Waan Gai, nebo-li zeleného kari s kuřetem a lilkem. Celé snažení zakončíte osvěžujícím koktejlem Green Geisha.

Kurzem vás provede náš Sous Chef Robbert van den Berg, který pochází z Holandska a v minulosti pracoval pro přední amsterdamské restaurace Momo a Izakaya. Jeho specialitou jsou kuchyně jihovýchodní Asie a rád se soustředí právě na thajskou kuchyni.

Tom Yam Goong (spicy prawns soup with galangal, lemongrass)

Tom Yam Goong (Ostrá krevetová polévka s galangalem, citronová tráva)

Pad Thai Gai (Thai style stir fried rice noodles, tamarind sauce, bean sprouts)

Pad Thai Gai (Thajské smažené rýžové nudle, tamarind omáčka, fazolové klíčky)

Gaeng Kiew Waan Gai (Green chicken curry, potatoes and basil)

Gaeng Kiew Waan Gai (Zelené kuřecí kari, brambory a bazalka)

Green Geisha (vodka, kiwi, basil, melon, cucumber, lime)

Kurzy se konají jednou měsíčně ve vybraná sobotní odpoledne přímo v restauraci SaSaZu, trvají cca 2-2,5 hodiny a je nutné se na kurzy včas zaregistrovat.

Více informací naleznete zde.

 

 

 

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
98 x [11%]
Věrnost
83 x [10%]
Velkorysost
85 x [10%]
Laskavost
82 x [9%]
Spolehlivost
84 x [10%]
Zásadovost
83 x [10%]
Poctivost
86 x [10%]
Dostatek pozornosti
102 x [12%]
Sebedůvěra
82 x [9%]
Smysl pro humor
80 x [9%]

Celkem hlasovalo : 865

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru