Vietnamská rýže, která dobyla svět!

Rýže patří mezi nejčastěji používané suroviny na světě, ale rozdíly mezi jednotlivými druhy mohou být výrazné. Mezi špičku patří rýže ST25 – výjimečná odrůda jasmínové rýže, která si svou kvalitou a chutí získala srdce šéfkuchařů po celém světě. Nadýchaná konzistence, jemné oříškové aroma a přirozená vůně z ní dělají nejen dokonalý základ asijských pokrmů, ale i luxusní přílohu, která pozvedne každý talíř na kulinářský zážitek.

Menu Gold Rýže ST25 je prémiová vietnamská odrůda jasmínové rýže, která v roce 2023 získala prestižní titul „nejlepší rýže světa“ na World Rice Conference Summit. Byla vyšlechtěna týmem vietnamských odborníků a pěstuje se výhradně ve Vietnamu.

Vyniká nadýchanou, sypkou konzistencí, jemnou máslovou a oříškovou chutí a výraznou, ale přirozenou vůní. Je ideální volbou pro přípravu tradiční asijské kuchyně, ale i jako luxusní příloha k jakémukoli pokrmu.

Navíc je, jako každá rýže, přirozeně bezlepková, a tak vhodná i pro osoby s citlivým trávením. ST25 je rýže, která se v kuchyni neztratí – naopak vynikne.

Doporučená MO cena: 99,90 s DPH
www.menugold.cz

Termo lahev Fizz&Go COOL

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
198 x [10%]
Josefína Bakošová
173 x [8%]
Dominik Navrátil
440 x [21%]
Machač
175 x [8%]
Iveta Řádková
168 x [8%]
Lucie Marim
168 x [8%]
Luděk Šmehlík
187 x [9%]
Klára Nademlýnská
187 x [9%]
Beáta Rajská
181 x [9%]
Miroslav Michael Knot
195 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2072

POČASÍ
Vysoké Tatry
Facebook

JDI nahoru