Vietnamská rýže, která dobyla svět!

Rýže patří mezi nejčastěji používané suroviny na světě, ale rozdíly mezi jednotlivými druhy mohou být výrazné. Mezi špičku patří rýže ST25 – výjimečná odrůda jasmínové rýže, která si svou kvalitou a chutí získala srdce šéfkuchařů po celém světě. Nadýchaná konzistence, jemné oříškové aroma a přirozená vůně z ní dělají nejen dokonalý základ asijských pokrmů, ale i luxusní přílohu, která pozvedne každý talíř na kulinářský zážitek.

Menu Gold Rýže ST25 je prémiová vietnamská odrůda jasmínové rýže, která v roce 2023 získala prestižní titul „nejlepší rýže světa“ na World Rice Conference Summit. Byla vyšlechtěna týmem vietnamských odborníků a pěstuje se výhradně ve Vietnamu.

Vyniká nadýchanou, sypkou konzistencí, jemnou máslovou a oříškovou chutí a výraznou, ale přirozenou vůní. Je ideální volbou pro přípravu tradiční asijské kuchyně, ale i jako luxusní příloha k jakémukoli pokrmu.

Navíc je, jako každá rýže, přirozeně bezlepková, a tak vhodná i pro osoby s citlivým trávením. ST25 je rýže, která se v kuchyni neztratí – naopak vynikne.

Doporučená MO cena: 99,90 s DPH
www.menugold.cz

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
134 x [10%]
Hospoda/hostinec
123 x [9%]
Pivnice
139 x [11%]
Vinárna
120 x [9%]
Kavárna
141 x [11%]
Čajovna
124 x [9%]
Bar
135 x [10%]
Bistro
130 x [10%]
Rychlé občerstvení
138 x [11%]
Cukrárna
123 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1307

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru