S novým Pribináčkem Kapsík Vás na výletě hlad nepřekvapí

Zdolat cíl bez energie je nemožné! Ale s Kapsíkem v zádech je vše možné, můžete se s ním vydat za nevšedním i každodenním dobrodružstvím. Vytáhněte novinku Pribináček Kapsík kdykoliv vás překvapí chuť na malou svačinku a převálcujte ji raz dva. Pribináček Kapsík nabízí hned dvě varianty – příchutě vanilka a kakao. Ať je vaše holčička malá vědátorka, nebo chlapeček objevitel, Pribináček Kapsík udrží krok s každým malým dobrodruhem. 

Pribináček pro své kamarády přichystal novinku – chlazenou kapsičku Pribináček Kapsík, plnou čerstvého tvarohu a smetany, který si najde své místo v každém batůžku i ledničce. Pribináček Kapsík je vždy připraven potěšit své objevitele ve chvíli, kdy se přihlásí hlad anebo chuť na lahodnou dobrotu. Nebojte se přibalit Pribináček Kapsík na výlet či na hřiště a dobijte energii s oblíbenou pochoutkou. Svačinka je zdrojem bílkovin a je plná chutí, kterou milují děti i dospělí.

Pribináček Kapsík vydrží mimo ledničku až 6 hodin a díky svému balení ho můžete bez obav přenášet v batůžku či kapse, aniž by hrozilo, že se svačinka poškodí nebo batoh umaže.  Přitom se snadno otvírá a k jeho vychutnávání nepotřebujete žádné nádobí ani lžičku. Zkrátka skvělý parťák při vašich nových dobrodružných zážitcích plných energie!

Pribináček Kapsík: Vychutnejte si „Pribináčka v kapsičce“ i na cestách a přibalte si s sebou novinku Pribináček Kapsík. Skvěle padne do ruky a pochutnáte si na něm ve dvou příchutích – vanilka a kakao. Pochoutka je z čerstvého tvarohu a smetany.

Doporučená cena:  17,90 CZK

Balení: 70 g

Pribináček Kapsík je lehký, nerozbitný, znovu uzavíratelný a lehce se konzumuje bez lžičky. Mezi dětmi i maminkami je tento formát svačinky stále více vyhledávaný. Kapsík je ideální svačinka do ruky.

A pro ty, kteří si rádi hrají, nabízí Pribináček Kapsík tipy, jak si hrát i v kuchyni. Vylepšete si s Pribináčkem svoji svačinku.

Tip:  Špaldové sušenky a Kapsík

Ideální svačinka na výlety, do školy či na trénink.

Ingredience:

  • 300 g špaldové mouky (může být namíchaná s klasickou hladkou)
  • 100 g mletých ořechů (vlašské nebo lískové, ale dle chuti můžeme použít i kokos)
  • 200 g másla
  • 160 g moučkového cukru
  • 1 lžička kypřícího prášku
  • 1 lžička vanilkového cukru, vanilkový lusk nebo skořici podle toho, co má kdo rád
  • 2 lžičky kakaa
  • Pribináček Kapsík na zdobení, případně zdobící dekorace, lentilky, ovoce.

Všechny ingredience (kromě vanilky a kakaa) smícháme v jedné míse. Těsto rozdělíme na dvě části, do jedné přidáme kakao, do druhé vanilku nebo skořici dle chuti.

Těsto necháme v ledničce cca 30-60 minut odpočinout, poté vyndáme a vytvoříme z něj malé kuličky. Do přípravy můžeme zapojit i děti, které tato fáze bude určitě bavit. Kuličky rukou trochu rozmáčkneme, aby vznikly malé placičky. Dáme na plech a pečeme 15 – 20 min cca  na 160 stupňů C.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru