Informujeme: Slavnostní otevření knihy Jmenuji se Orel

Jedna milá zvířecí chovatelka se rozhodla sepsat dobrodružný život osobité slepičky, které dala pro její chrabrost jméno Orel, ale důvěrně ji oslovovala „Orlík“. První slavnostní otevření knihy autorky Romi Grey pro veřejnost se uskuteční 19. října 2019 od 15.00 hod. před Starým purkrabství na Vyšehradě (při nepříznivém počasí se akce odehraje uvnitř purkrabství).

Příběh slepice Orlíka vypráví o světě v kleci, jak se dostala na farmu, jak znovu opeřila a začala snášet  zdravá vejce. Je to láskyplné sdělení  o radosti ze života a obyčejného vnímání věcí kolem nás.

Na místě bude možné získat knihu s unikátním razítkem data „křtu”, rovněž také s podpisy autorů. Připravuji též hezkou plátěnou tašku s motivem knihy. Bude se vám hodit na nákupy!
Účast přislíbila Marta Kubišová, Simona Babčáková, Jaroslav Dušek a další osobnosti ze světa kultury. 

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
93 x [11%]
Věrnost
79 x [10%]
Velkorysost
81 x [10%]
Laskavost
78 x [9%]
Spolehlivost
80 x [10%]
Zásadovost
78 x [9%]
Poctivost
82 x [10%]
Dostatek pozornosti
97 x [12%]
Sebedůvěra
78 x [9%]
Smysl pro humor
76 x [9%]

Celkem hlasovalo : 822

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru