Vydejte se po gastronomické cestě za pečetěmi Zlatých lvů

S nárůstem zájmu o gastronomii se zvyšuje zájem o vyhledávání kvalitních restaurací, kde nás mohou čekat skvělé kulinární zážitky. Projekt s názvem Nejlepší restaurace je tím nejlepším rádcem.  Nic Vám tedy nebrání vstoupit do světa Zlatých lvů. 

Vyhlášení nejlepších restaurací pro rok 2019 se konalo 28. listopadu 2018 ve Francouzské restauraci Art Nouveau. 

Připravovaný ročník 2019 překonává poprvé hranice Prahy a je oficiálně prvním celorepublikovým hodnocením zážitkových restaurací. Na konci listopadu vychází nejnovější výběr nejlepších českých i moravských restaurací, z nichž ty nejšpičkovější získají prestižní ocenění od jednoho do tří Zlatých lvů. Tři Zlatí lvi jsou zárukou neobyčejného zážitku, dva slibují vrcholnou gastronomii a jeden výbornou kuchyni.

Autoři prestižního tuzemského projektu publikují výsledky nezávislého hodnocení restaurací vždy pro nadcházející kalendářní rok a doplňují tak mezinárodně uznávané údaje michelinského průvodce. Víc než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí podniky z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, úrovně obsluhy, útulnosti, originality, vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů. Zlatí lvi tak přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací v Praze i na dalších místech naší vlasti.

Příznivci zážitkové gastronomie tak získají po publikacích Nejlepší pražské restaurace 2015, 2016, 2017 a 2018 do své sbírky nový, tentokrát celorepublikový přírůstek. Jenom připomeňme, že některé ročníky se dočkaly také anglické jazykové mutace a celkový náklad přesáhl 30 000 výtisků.

Více informací: www.toplifeczech.cz

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
60 x [12%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
52 x [10%]
Laskavost
48 x [9%]
Spolehlivost
52 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
51 x [10%]
Dostatek pozornosti
59 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 519

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru