Hypoalergenní dermokosmetika Physicians Formula zakoupíte v lékárnách

Vybrané lékárny Dr.Max rozšířily svoji nabídku o pilotní prodej produktů Physicians Formula. Extrémní zájem rozhodl o tom, že byl vzápětí sortiment dostupný i na e-shopu. Jen za první půl roku dosáhl testovací prodej obratu přes dva a čtvrt milionu korun. Od září je značka dostupná už v padesáti lékárnách napříč Českem, tedy ve všech větších městech republiky.

Ostrý prodej v síti lékáren oficiálně odstartoval slavnostním eventem, který společnost Diparlux uspořádala na začátku měsíce ve Sky baru pražského hotelu Hilton, kde desítky novinářek a bloggerek oslovil i generální ředitel sítě Dr.Max Daniel Horák. „Physicians Formula se jako dekorativní kosmetika vyvinutá už v roce 1937 americkým lékařem Frankem Crandallem pro jeho manželku trpící lupusem perfektně hodí do dermokosmetickéké nabídky našich lékáren,“ řekl Daniel Horák. Lékárny Dr.Max se na péči o pokožku zaměřují dlouhodobě, a nejen nabídkou produktů. V jejich rámci funguje také stovka specializovaných dermocenter, k jejichž výbavě patří i diagnostická technika. Lékárny Dr.Max jsou rovněž tradičně generálním partnerem Stanu proti melanomu.

Portfolio produktů značky Physicians Formula čítá několik desítek položek, v nabídce e-shopu www.drmax.cz je jich přes 120. Nejprodávanější jsou butter bronzery, tedy produkty, u nichž Physicians Formula představuje i jedničku na americkém trhu. Velký zájem je i o řasenku Organic Wear 100%. Všechny výrobky značky jsou hyperalergenní, na složení celého portfolia od samého počátku dohlížejí lékařští odborníci. O Physicians Formula u Dr.Max samozřejmě průběžně dává vědět i Instagram lékáren, kde už zkušební březnový launch vzbudil mimořádnou pozornost. Na začátku září překročil počet jeho sledujících hranici deseti tisíc. Soutěž o produkty Physicians Formula byla historicky nejúspěšnější ze všech, které Instagram Dr.Max zatím vyhlásil.

Více o Physicians Formula ZDE

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru