Oslavujte s panenkou Barbie její narozeniny

Řekli byste, že panence Barbie je už 60 let? Žádnou babičku o holi však nečekejte, oblíbená hračka je stále svěží a plná života. Přesvědčit se o tom můžete až do neděle 27. října v Metropoli Zličín, kde stále probíhá naprosto ojedinělá akce, kterou o víkendu odstartovala Dominika Myslivcová a byla to skvělá show.

Do oslavy narozenin se může zapojit úplně každý. Čtyři tematické pokojíčky ve stylu panenky Barbie byly velkým lákadlem. Vždyť kdy se můžete s Barbie setkat? A tím samozřejmě nemyslíme jen legendární hračku, ale také naší českou Barbie. „Já jsem si to skvěle užila. Když vidíte ty spokojené dětské tvářičky, tak si říkáte, že snad ani nic víc neexistuje,“ usmívala se Myslivcová. Sama se toho jedinečného odpoledne v Metropoli také zapojila. Nejen jako moderátorka, ale svým fanouškům se s chutí podepsala a pár chvilek zbylo i na hraní. „Možná to tak nevypadá, ale pořád si ráda hraju. Ne nadarmo se říká, že kdo si hraje, nezlobí, ne?“ culila se sympatická blondýnka. Z rozzářených tváří holčiček, které akci navštívily, to bylo více než patrné.

Na velké slávě nemohla chybět ani Brand managerka Barbie Hana Fryšová. Nutno říci, že společnost touto akcí trefila hřebíček na hlavičku. Vidět takovéto skvělé akce v tuzemských obchodních centrech je zkrátka super. Klidně bychom se s Barbie setkávali ještě častěji. A co vy? A jestli jste do Metropole ještě nezavítali, tak to napravte. 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru