Češi milují zmrzlinu. Tesco rozšiřuje nabídku, láká na luxusní Tesco Finest i bio a veganské novinky

S příchodem léta roste chuť na zmrzlinu. Právě ta patří mezi nejoblíbenější letní pochoutky Čechů. Potvrzují to i prodejní trendy společnosti Tesco, kde každoročně v tomto období zaznamenávají výrazný nárůst zájmu o mražené dezerty. Zákazníci nejčastěji volí klasické příchutě, jako jsou vanilka, čokoláda a jahoda, ale stále větší popularitu získávají i méně tradiční varianty, například slaný karamel, mango nebo maracuja.

„Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří a naši zákazníci ji vybírají nejen podle příchutě, ale i podle svého životního stylu. Proto naši nabídku každý rok obohacujeme tak, aby si u nás vybral opravdu každý, od milovníků osvědčené klasiky přes objevitele novinek až po vegany. Letos jsme s velkým úspěchem představili čtyři nové příchutě smetanových nanuků v belgické čokoládě z prémiové řady Tesco Finest,“ uvádí Pavol Halász, produktový ředitel Tesco ČR.

Prémiová řada Tesco Finest

Prémiová řada zmrzlin Tesco Finest zaujme svou chutí a poctivým složením. Nanuky ve čtyřech variantách příchutí potěší všechny smysly, od intenzivně smetanové textury až po křupavý obal z belgické čokolády certifikované Rainforest Alliance. Zákazníci mohou vybírat mezi krémovou zmrzlinou s Bourbon vanilkou v belgické mléčné čokoládě, intenzivně smetanovou zmrzlinou se slaným karamelem v belgické mléčné čokoládě, luxusní krémovou smetanovou zmrzlinou se sicilskými pistáciemi v belgické bílé čokoládě nebo voňavým lesním ovocem v krémově smetanové zmrzlině obalené v belgické bílé čokoládě. Nejoblíbenější příchutí se stala pistáciová, která si získala zákazníky svou jemnou chutí a krémovou texturou. Její popularita odráží celosvětový trend inspirovaný Dubajskou čokoládou. Kromě nanuků zákazníci najdou v mrazácích i oblíbené kelímky Tesco Finest, slaný karamel nebo čokoládový krém s brownies a mléčnou čokoládou. Tyto stálice letní sezóny se pravidelně řadí mezi bestsellery.

Tradiční i netradiční chutě, veganské i BIO

Tesco myslí i na zákazníky s různými výživovými preferencemi. Letos proto rozšířilo nabídku veganských i BIO zmrzlin. Mezi novinky patří italská značka Valsoia, která nabízí chutné veganské zmrzliny na bázi sóji a kešu oříšků. Novinkou z české produkce jsou ovocné sorbety Nanooky, největší hvězdou se stal jahodový nanuk. Do nabídky letos nově přibyly i BIO jogurtové nanuky Hollandia ve třech svěžích příchutích: jahoda, meruňka a citron. Sortiment obohatily i české zmrzliny z Opočna, které jsou k dostání v kelímcích v oblíbených příchutích vanilka, čokoláda nebo ovocné sorbety. A novým přírůstkem je spolupráce s italskou značkou Fruitisimo, která přináší do obchodů Tesco smetanové zmrzliny i ovocné sorbety.

Termo lahev Fizz&Go COOL

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
193 x [10%]
Josefína Bakošová
168 x [8%]
Dominik Navrátil
430 x [21%]
Machač
170 x [8%]
Iveta Řádková
162 x [8%]
Lucie Marim
163 x [8%]
Luděk Šmehlík
181 x [9%]
Klára Nademlýnská
181 x [9%]
Beáta Rajská
176 x [9%]
Miroslav Michael Knot
189 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2013

POČASÍ
Vysoké Tatry
Facebook

JDI nahoru