Češi milují zmrzlinu. Tesco rozšiřuje nabídku, láká na luxusní Tesco Finest i bio a veganské novinky

S příchodem léta roste chuť na zmrzlinu. Právě ta patří mezi nejoblíbenější letní pochoutky Čechů. Potvrzují to i prodejní trendy společnosti Tesco, kde každoročně v tomto období zaznamenávají výrazný nárůst zájmu o mražené dezerty. Zákazníci nejčastěji volí klasické příchutě, jako jsou vanilka, čokoláda a jahoda, ale stále větší popularitu získávají i méně tradiční varianty, například slaný karamel, mango nebo maracuja.

„Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří a naši zákazníci ji vybírají nejen podle příchutě, ale i podle svého životního stylu. Proto naši nabídku každý rok obohacujeme tak, aby si u nás vybral opravdu každý, od milovníků osvědčené klasiky přes objevitele novinek až po vegany. Letos jsme s velkým úspěchem představili čtyři nové příchutě smetanových nanuků v belgické čokoládě z prémiové řady Tesco Finest,“ uvádí Pavol Halász, produktový ředitel Tesco ČR.

Prémiová řada Tesco Finest

Prémiová řada zmrzlin Tesco Finest zaujme svou chutí a poctivým složením. Nanuky ve čtyřech variantách příchutí potěší všechny smysly, od intenzivně smetanové textury až po křupavý obal z belgické čokolády certifikované Rainforest Alliance. Zákazníci mohou vybírat mezi krémovou zmrzlinou s Bourbon vanilkou v belgické mléčné čokoládě, intenzivně smetanovou zmrzlinou se slaným karamelem v belgické mléčné čokoládě, luxusní krémovou smetanovou zmrzlinou se sicilskými pistáciemi v belgické bílé čokoládě nebo voňavým lesním ovocem v krémově smetanové zmrzlině obalené v belgické bílé čokoládě. Nejoblíbenější příchutí se stala pistáciová, která si získala zákazníky svou jemnou chutí a krémovou texturou. Její popularita odráží celosvětový trend inspirovaný Dubajskou čokoládou. Kromě nanuků zákazníci najdou v mrazácích i oblíbené kelímky Tesco Finest, slaný karamel nebo čokoládový krém s brownies a mléčnou čokoládou. Tyto stálice letní sezóny se pravidelně řadí mezi bestsellery.

Tradiční i netradiční chutě, veganské i BIO

Tesco myslí i na zákazníky s různými výživovými preferencemi. Letos proto rozšířilo nabídku veganských i BIO zmrzlin. Mezi novinky patří italská značka Valsoia, která nabízí chutné veganské zmrzliny na bázi sóji a kešu oříšků. Novinkou z české produkce jsou ovocné sorbety Nanooky, největší hvězdou se stal jahodový nanuk. Do nabídky letos nově přibyly i BIO jogurtové nanuky Hollandia ve třech svěžích příchutích: jahoda, meruňka a citron. Sortiment obohatily i české zmrzliny z Opočna, které jsou k dostání v kelímcích v oblíbených příchutích vanilka, čokoláda nebo ovocné sorbety. A novým přírůstkem je spolupráce s italskou značkou Fruitisimo, která přináší do obchodů Tesco smetanové zmrzliny i ovocné sorbety.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
133 x [10%]
Hospoda/hostinec
122 x [9%]
Pivnice
138 x [11%]
Vinárna
119 x [9%]
Kavárna
139 x [11%]
Čajovna
123 x [10%]
Bar
133 x [10%]
Bistro
128 x [10%]
Rychlé občerstvení
136 x [11%]
Cukrárna
121 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1292

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru