Kipling Paka: Nová kolekce tašek ve stylu glamour

Kipling představil podzimní nabídku stylových doplňků a nové přírůstky stojí opravdu za to! Kolekce Paka je ztělesněním energie a rytmu městského života a žen, které v něm hrají hlavní roli. Spojení s newyorskou popovou zpěvačkou a skladatelkou Sarou Kendall, která vzdoruje tradiční klasifikaci, dalo za vznik jedinečné linii.

Stejně jako brooklynská zpěvačka ráda vyjadřuje svou uměleckou jedinečnost v malých detailech, tak i Kipling vyzdvihuje zdánlivé maličkosti. Tou může být třeba stříbrný přívěsek opičky, elegantní střapec nebo další rafinované prvky v glamour stylu. V popředí kolekce je však také funkčnost, podpořená využitím voděodolných materiálů a kvalitních zipů.

Kromě trendy tašek jsou k dispozici i batohy – INANA, ISMAY a nový DELIA, umožňující díky nepřebernému množství kapes a přihrádek perfektní organizaci i těm nejhektičtějším osobnostem. Elegantní styl těchto sportovních doplňků vyzdvihuje kombinace tmavě modré a černé barvy se stříbrným či světle růžovým zipem a dalšími metalickými detaily.

Pro více informací zalistujte na: www.kipling.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
350 x [13%]
Aperol spritz
242 x [9%]
Cuba Libre
256 x [10%]
Piňa Colada
242 x [9%]
Daiquiri
247 x [9%]
Margarita
346 x [13%]
Cosmopolitan
263 x [10%]
Mai-Tai
227 x [9%]
Whiskey sour
240 x [9%]
Pisco sour
250 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2663

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru