Alfa - lovecké a horské boty

Alfa Juvass A/P/S GTX

Vysoké boty vyvinuté ve spolupráci s profesionálními horskými vůdci. Bezúdržbový svrchní materiál Alfa-Air™ je odolný proti oděru, poskytuje velkou prodyšnost a je velmi lehký. Díky membráně GORE-TEX® je obuv nepromokavá a prodyšná. Gumová obsázka chrání a prodlužuje životnost boty. Systém dvojitého zamykání šněrování zjednodušuje individuální nastavení. Kombinace lehké mezipodešve EVA a podešve Vibram® s hrubým vzorkem a střední tuhostí zajišťuje stabilitu v náročných podmínkách. Podešev je kompatibilní s poloautomatickými mačkami.

  • dostupná pánská a dámská varianta
  • cena: 8 999 Kč

Alfa Walk King Advance GTX

Univerzální boty se svrškem z prvotřídní kůže Full Grain a membránou GORE-TEX®. Obuv je nepromokavá a prodyšná, což vám zajistí vysoký komfort po celý den. Měkký horní okraj a paměťová pěna Memoryfoam dále zvyšují pohodlí, zatímco gumová obsázka chrání a prodlužuje životnost boty. Systém dvojitého zamykání šněrování zjednodušuje individuální nastavení. Kombinace lehké mezipodešve EVA a podešve Vibram® Grip A/M/G zajišťuje stabilitu a vynikající přilnavost na mokrém i suchém povrchu.

  • dostupná pánská a dámská varianta
  • cena: 6 999 Kč

Alfa Kvist Advance GTX

Nepromokavé velmi pohodlné víceúčelové textilní boty vhodné pro smíšený terén. Svrchní tkanina Ripstop kombinovaná s membránou GORE-TEX® činí obuv nepromokavou a prodyšnou a zajišťuje vysoký komfort po celý den. Zpevněná špička, pata a boky zvyšují odolnost, zatímco dvojitý zámek šněrování zjednodušuje individuální nastavení. EVA mezipodešev a měkká podrážka Vibram® Grip A/P/S zajišťují bezpečnou přilnavost a torzní stabilitu na mokrých i suchých površích.

  • dostupná pánská a dámská varianta
  • cena: 4 999 Kč

Alfa Knaus Advance GTX

Nepromokavé velmi pohodlné nízké turistické boty. Svrchní tkanina Ripstop kombinovaná s membránou GORE-TEX® činí obuv nepromokavou a prodyšnou a zajišťuje vysoký komfort po celý den. Zpevněná špička, pata a boky zvyšují odolnost. EVA mezipodešev a měkká podrážka Vibram® Grip A/P/S zajišťují bezpečnou přilnavost a torzní stabilitu na mokrých i suchých površích.

  • dostupná pánská a dámská varianta
  • cena: 3 999 Kč

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru