Nahrávám...


Poznávejte gastronomii s pečetí Zlatých lvů

Při prestižním nezávislém hodnocení projektu Nejlepší restaurace pro rok 2019 bylo uděleno 22 nejvyšších ocenění kvality, získaly zlaté lvy. Celkem získalo ocenění ve formě známky s jedním, dvěma a třemi zlatými lvy 104 restaurací. Tak jako každoročně se na pultech knihkupectví objevuje v těchto dnech knižně vydaný přehled oceněných restaurací s užitečnými informacemi pro návštěvníky a bohatým doprovodem fotografií interiérů restaurací a pokrmů. Generálním partnerem projektu je PPF banka.

Výsledek hodnocení pro rok 2019 – nejlepší z nejlepších

Nejvýše oceněné restaurace s pečetí se třemi zlatými lvy nabízejí záruku neobyčejného zážitku, setkání s vrcholnou gastronomií a bezchybnou obsluhou (abecedně řazeno):

Alcron

Augustine Restaurant

Aureole

Bellevue

Coda

Field

Francouzská restaurace Art Nouveau

Grand Cru Restaurant & Bar

Kampa park

La Finestra in Cucina

La Veranda

Oblaca

Paloma Průhonice

Piano Nobile

Salabka Restaurant

Sarah Bernhardt Resturant

SOHO

Terasa u Zlaté studně

U malířů 1543

V Zátiší

Zdenek's Oyster Bar

Zlatá Praha

Přehled oceněných restaurací

Polygraficky kvalitně zpracovaná kniha v pevní vazbě a na kvalitním papíru přináší aktuální přehled oceněných restaurací pro rok 2019.

Přehledná infografika, krásné fotografie restaurací a nabízených pokrmů a užitečné informace o konceptu restaurace a šéfkuchaři využije každý gurmet při plánování návštěvy restaurace. Pečeť se zlatým lvem je garancí kvality. 

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Půlstoletí na tomto světě si žádá, abychom opustili hluboce vyjeté koleje, některé zvyky, zřekli se povinností, které jsme na sebe ušili a jsou naším bičem... 
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale do téhle chvíle rozhodně ne cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně  Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

CHOCOLAND

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
47 x [14%]
Hovězímu
36 x [10%]
Vepřovému
30 x [9%]
Krůtímu
30 x [9%]
Jehněčímu
29 x [8%]
Sladkovodním rybám
35 x [10%]
Mořským rybám
41 x [12%]
Mořským plodům
33 x [10%]
Jinému druhu masa
33 x [10%]
Maso nejím
31 x [9%]

Celkem hlasovalo : 345

O BOURBONU

Musí být vypálen na území USA 

˜ Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice

˜ Minimální doba zrání jsou dva roky

˜ Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě

˜ V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 

˜ V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 

˜ Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 

AKTUALITY
JDI nahoru