Poznávejte gastronomii s pečetí Zlatých lvů

Při prestižním nezávislém hodnocení projektu Nejlepší restaurace pro rok 2019 bylo uděleno 22 nejvyšších ocenění kvality, získaly zlaté lvy. Celkem získalo ocenění ve formě známky s jedním, dvěma a třemi zlatými lvy 104 restaurací. Tak jako každoročně se na pultech knihkupectví objevuje v těchto dnech knižně vydaný přehled oceněných restaurací s užitečnými informacemi pro návštěvníky a bohatým doprovodem fotografií interiérů restaurací a pokrmů. Generálním partnerem projektu je PPF banka.

Výsledek hodnocení pro rok 2019 – nejlepší z nejlepších

Nejvýše oceněné restaurace s pečetí se třemi zlatými lvy nabízejí záruku neobyčejného zážitku, setkání s vrcholnou gastronomií a bezchybnou obsluhou (abecedně řazeno):

Alcron

Augustine Restaurant

Aureole

Bellevue

Coda

Field

Francouzská restaurace Art Nouveau

Grand Cru Restaurant & Bar

Kampa park

La Finestra in Cucina

La Veranda

Oblaca

Paloma Průhonice

Piano Nobile

Salabka Restaurant

Sarah Bernhardt Resturant

SOHO

Terasa u Zlaté studně

U malířů 1543

V Zátiší

Zdenek's Oyster Bar

Zlatá Praha

Přehled oceněných restaurací

Polygraficky kvalitně zpracovaná kniha v pevní vazbě a na kvalitním papíru přináší aktuální přehled oceněných restaurací pro rok 2019.

Přehledná infografika, krásné fotografie restaurací a nabízených pokrmů a užitečné informace o konceptu restaurace a šéfkuchaři využije každý gurmet při plánování návštěvy restaurace. Pečeť se zlatým lvem je garancí kvality. 

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
54 x [12%]
Věrnost
44 x [9%]
Velkorysost
47 x [10%]
Laskavost
44 x [9%]
Spolehlivost
48 x [10%]
Zásadovost
47 x [10%]
Poctivost
46 x [10%]
Dostatek pozornosti
53 x [11%]
Sebedůvěra
43 x [9%]
Smysl pro humor
43 x [9%]

Celkem hlasovalo : 469

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru