Victorinox představuje chytrá zavazadla Connex v nové barvě Deep Lake

Nový přírůstek mezi skořepinovými zavazadly švýcarské značky Victorinox, Connex ve zbrusu nové barvě Deep Lake vás zcela jistě zaujme. Řada se vyznačuje především elegantním designem a maximální praktičností, kterou si zamiluje každý nadšený cestovatel. Vyrobené ze 100 % čistého polykarbonátu, kufry přináší maximální odolnost i překvapivou lehkost. Vnitřní prostor, který lze rozšířit až o 4 centimetry, šetří místo a zanechá vaše osobní věci perfektně organizované i na dlouhých cestách.

Mezi nejmodernější komponenty kolekce zajisté patří mimořádně tichá kolečka Hinomoto, lehká teleskopická rukojeť zajišťující komfort i stabilitu a integrovaný multifunkční nástroj inspirovaný legendárním švýcarským armádním nožem. Ten zahrnuje nástroj pro výměnu SIM karty, ID-tag, pero a pro Carry-Ons USB port, který vám umožní nabíjet elektronická zařízení, ať už se octnete kdekoliv.

Klíčovým termínem dnešního světa cestování jsou rozměry zavazadel stanovené leteckými společnostmi. Kolekce Connex byla speciálně navržena tak, aby maximalizovala úložný prostor, což umožňují i zapuštěné úchyty, zipy či kolečka. K dispozici je hned několik modelů kufrů ve stylové tmavě modré barvě Deep Lake: Global Hardside Carry-On, Medium a Large Hardside Case či Frequent Flyer Hardside Carry-On ideální pro kratší cesty. 

Více informací naleznete na webových stránkách: www.victorinoxcz.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru