Zazařte na podzim s barevnými kufry a doplňky od Victorinox!

Victorinox Travel Gear zařazuje do své řady vysoce kvalitních zavazadel, tašek a doplňků nové kousky v sezónních odstínech. Tři podzimní barvy – olivově zelená, cihlově červená a hořčicově žlutá – přinesou do vašeho života a stylu zcela čerstvý vítr! Tuto jedinečnou novinku si přitom můžete užít jak u zavazadel Connex, tak i dámských tašek, batohů a peněženek Victoria 2.0.

Nové kousky, inspirované krásou padajícího podzimního listí, nabízí zákazníkům dokonalou příležitost vyjádřit vlastní osobnost a styl barvou. Ti sofistikovanější mohou zvolit olivový odstín, tradičně představující moudrost a mír, jiní dají zase přednost sebevědomé a pozitivní cihlově červené nebo vysoce módnímu odstínu světlé hořčice. „Nové kufry a doplňky nabízejí našim zákazníkům nejen novou volbu barev, ale také možnost sladit svůj šatník,“ komentuje novinku Carsten Kulcke, hlavní produktový ředitel společnosti Travel Gear.  „Zároveň se přesvědčí, že tým našich designérů aktivně pokračuje v neustálém hledání nových chytrých materiálů a funkcí, které uspokojí jejich potřeby při krátkých i delších cestách.“

Profesionální zavazadla Lexicon s prvotřídním výkonem posouvají hranici cestovního vybavení na novou úroveň. Pokud jde o objemnost vnitřního prostoru, organizaci, pohodlnost na cestách či připojení elektronických zařízení, jsou kufry navrženy tak, aby splňovaly specifické potřeby i těch nejnáročnějších cestovatelů.

Kolekce Victoria 2.0 je navržena pro dnešní vytížené ženy, které potřebují mít po ruce praktický, ale i stylový doplněk. Každý kus se vyznačuje funkčností, poutavými detaily a praktickými vnitřními prostory přinášejícími pohodlí při práci i volném čase.

Více informací: www.victorinoxcz.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2571

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru