Domů VIPky

Manželé Vitázkovi se premiérově vydají s dcerkami na festival LIFE!

Pavla Vitázková a Dušan Vitázek jsou skvělí brněnští herci. Dušan, držitel dvou Thálií, je temperamentní muzikálový herec s velkým talentem. Uplatňuje se také v muzice, ale je i velice dobrým výkonnostním sportovcem. „Rád běhám a jezdím na kole, ale to si myslím, že všichni. Miluju skialpinismus a paragliding a taky jsem si v poslední době oblíbil závody OCR (poz, redakce: Obstacle Course Races, závody v přírodě kombinující běh a překonávání různorodých překážek a úkolů) jako je třeba SPARTAN.“ A jaké sporty, záliby či koníčky upřednostňujete Pavla? „Naštěstí mým koníčkem je moje práce a pokud mi opravdu zbyde nějaké volno, tak je pro mě největším relaxem postel a dobrá kniha,“ prozradila herečka a hlavně maminka dvou roztomilých holčiček, se kterými premiérově navštíví festival LIFE!, na který se celá rodina velice těší.

„Těším se na vše. Sám jsem zvědav, kam mě potahají holky. Asi budou chtít tančit a já je budu tlačit na nějaký sport,“ smál se pyšný tatínek. „Myslím, že se od nich nehnu, ať budou kdekoliv a budu připravený cpát do nich vodu, výživičky, svačinky, kupovat blbinky a tak. A pak poběžím do divadla, protože hraju,“ dodal Dušan Vitázek. Děti je nutné podporovat, vést je složitostmi života, dávat jim lásku a rozvíjet je. Jakým směrem by chtěla oblíbená herečka vést své dcerky Barboru Anastázii a Rozálii Agnes? „Moc by se mi líbilo, kdyby moje děti uměly dobře plavat, jezdit na kole a lyžovat. A to je může strašně dobře naučit jejich táta. Pokud by k tomu přibyl tenis a jízda na koni, tak bych byla spokojená,“ prozradila skvěle vypadající Pavla.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
247 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
240 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2569

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru