Černý Kohout v Prokopském údolí je místem nevšedních zážitků

Restaurace Černý kohout je součástí malebného areálu bývalého zemanského dvora vystavěného v Praze - Klukovicích. Leží na samém okraji přírodní rezervace Prokopské údolí. Celý statek i interiér je zrekontruován ve venkovském stylu - kamenné zdi, masivní dřevěné stoly, příjemné osvětlení a romantické posezení u krbu, který dominuje těmto prostorům.

Požitek při vychutnávání zahraničních specialit, především však nešizené pravé domácí kuchyně, umocňuje příjemné prostředí staročeské restaurace s romantickou zahrádkou s jezírkem. Toto příjemné vyladění vytváří ideální místo nejen pro soukromé oslavy, svatby, firemní akce, dětské párty, rauty, hudební a jiná kulturní vystoupení, ohňostroj a mnoho dalšího včetně vlastního cateringu.

Statek také nabízí krásné romantické apartmány ve staročeském stylu a Vaši domácí mazlíčci jsou v restauraci Černý Kohout také vítáni. Momentálné toto místo můžete znát i z primáckého TV pořadu ,,Ano šéfová“, kdy tato gastronomická perla zaslouženě získala zlatou hvězdu.  

A komu se tu zalíbilo? Tak třeba Leoně Gyongyosi, přední české gospelové zpěvačce. Toto místo si prý pro své vystoupení vybrala hlavně proto, že tu je nádherná, pozitivní energie, a člověk vlastně ani nemá pocit, že je v Praze. Gospelové zpívání se uskuteční 18. prosince od 18.00 hodin. Neváhejte a zarezervujte si své místo právě teď a zažijte kouzlo Vánoc s touto nádhernou, duchovní a emotivní hudbou.

Leona Gyongyosi  s hosty z USA a gospelovými zpěváky z OUSTREACH Gospel Cry je rozhodně zárukou nevšedního zážitku.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.cernykohout.cz

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
58 x [11%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
50 x [10%]
Laskavost
47 x [9%]
Spolehlivost
50 x [10%]
Zásadovost
50 x [10%]
Poctivost
50 x [10%]
Dostatek pozornosti
57 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 508

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru