Chytrá pračka, sušička, perfektní steak, skvělá káva, tak to je spokojená domácnost!

Vestavné přístroje Miele nové generace 7000 jsou připraveny na síťové propojení. Nové aplikace, zvyšují poptávku a vzbuzují zájem zákazníků o chytrou domácnost. Asistenční systémy pro vaření a aplikace slouží milovníkům kávy třeba i k přípravě oblíbeného espressa.

Perfektní steak – krvavý, středně nebo zcela propečený – se nepodaří každému amatérskému kuchaři. S CookAssist, inteligentní aplikací pro indukční varné desky s TempControl, je tato výzva minulostí. Pro vybraný steak uživatel zadá do chytrého telefonu požadovaný stupeň propečení. Maso se vloží na pánev přesně, když je pomocí senzoru smažení předehřátá na 200 °C.  To signalizuje jak chytrý telefon, tak varná deska vizuálně i akusticky. Jakmile k tomu aplikace vyzve, otočte maso a dokonalý steak je připraven. CookAssist pomáhá při přípravě celé řady dalších pokrmů.

Jednou z aplikací pro nové konvektomaty generace 7000 (DGC) je Mix & Match. Je zde kladen důraz na pohodlí, protože jídlo se připravuje z ingrediencí, které jsou po ruce, a je hotové za méně než 30 minut. To, co se hodí k sobě, si zákazník může vybrat na přístroji nebo v chytrém telefonu a poté připravit pomocí programu Mix & Match jako kompletní menu.

Se schopnostmi baristy

Pro oblíbené espresso je zapotřebí mít dobrá kávová zrna a optimální nastavení kávovaru. BaristaAssistant pomáhá s tímto jemným doladěním. Jde o aplikaci, která milovníka kávy postupně dovede k jeho osobnímu oblíbenému nápoji. Jako první krok nabízí Miele CVA 7000 pro srovnání dvě espressa. Vybraný druh je v dalších ochutnávkách nabídnut s upraveným nastavením. Po až čtyřech porovnávacích kolech je vybrán osobní favorit a lze jej uložit do základního profilu. Tento proces je jedinečný, protože jsou pomocí aplikace upravovány nejen jednotlivé parametry, ale používá se procesní řetězec s vylučováním pro optimalizaci espressa podle individuální chuti.

Péče o prádlo pohodlná jako nikdy předtím

AddLoad a Wash2Dry činí péči o prádlo s Miele ještě chytřejší a pohodlnější. Aplikace Miele@mobile zobrazí, kdy je možné přidat prádlo, pokud je přístroj již spuštěn. Je dobré vědět, že prádlo lze vložit i v pokročilé fázi programu, a ne pouze během několika minut po jeho spuštění. Pokud chcete rychle vložit zapomenutý kousek prádla, můžete spotřebič zastavit pomocí aplikace. Z pračky do sušičky: pomocí Wash2Dry si sušička automaticky vybere správný program sušení. Aplikace Miele@mobile pro tuto funkci není zapotřebí, protože pračka a sušička spolu komunikují prostřednictvím domácí sítě Wi-Fi.

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru