Vánoce jsou svátky klidu a také velkých plánů

Chtěli byste letošní Vánoce strávit v klidu a odpočinout si? Není vůbec nutné se uštvat! Nemusíte se striktně držet všech zvyklostí, protože se to má tak dělat. Nechutná vám kapr nebo salát? Udělejte si k večeři lososa se zeleninou nebo cokoliv, na co máte chuť. Stejné je to i s výzdobou a cukrovím. Vánoční výzdoba dokáže vykouzlit krásnou a pohodovou atmosféru. Přijde vám škoda, že se stromeček zdobí obvykle až na Štědrý den? Ozdobte jej klidně už o týden dříve. Rozsvícený stromeček vnese do našeho domova pohodu.

Venku je ošklivo? Nevadí, zabavit se můžete i doma!

Nechce se vám do zimy a raději si užíváte domácí pohody a teplíčka? I v tomto případě máte řadu možností, jak aktivně a zábavně strávit svátky. Radost vám v tom případě udělá Velký rodinný kalendář 2020 s podtitulem Slavní čeští cestovatelé vám pomůže organizovat rodinné aktivity a zároveň vám přinese plno zábavy po celý rok 2020. Kalendář má velký formát a můžete do něj přehledně zapisovat činnosti a plány až pro pět členů rodiny. Na každý měsíc je pro vás připraven obrázek s dobrodružstvím některého z našich slavných cestovatelů. K obrázku se vždy váže zábavná hra, jejíž řešení je na konci kalendáře. Najdete zde i stručný medailonek, díky kterému se dozvíte o slavném českém cestovateli to nejzajímavější.

Organizujte a plánujte čas své rodiny a vydejte se spolu po stopách trosečníka na ledové kře Františka Běhounka, lovce ptakopysků Aloise Topiče, milovníka Afriky Emila Holuba, cestovatelů s Tatrou Zikmunda a Hanzelky, první české cestovatelky Barbory Markéty Eliášové a dalších světoběžníků.    

Kalendář je k zakoupení na www.familium.cz a u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 249,00 Kč. Kalendář je již nyní na trhu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
251 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2697

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru