NEW AROMA: jedinečné vůně pro váš domov konečně Na českém trhu

Vůně nám pomáhají uvolnit se, relaxovat, navodit si pocit bezpečí a dokáží vytvářit z našeho domova místo, kde je nám fajn. Ne každý našel zálibu v pálení vonných svící. Ideální variantou jsou pak vonné difuzéry, jež se skvěle hodí jak k provonění obývacího pokoje nebo ložnice, tak i koupelny či šatníku. Jedinečné designové difuzéry New Aroma představují ideální volbu pro každého, kdo hledá kvalitní a originální způsob, jak ze svého okolí vytvořit opravdovou voňavou oázu.

Profesionální difuzéry New Aroma jsou využívány ve více než 80 zemích světa a mají 20 celosvětových patentů! Vonné přístroje fungují na principu atomizace parfémovaného aroma oleje, který je lehčí než voda, díky čemuž neklesá k zemi a vznáší se ve vzduchu. Zaručena je tak dlouhotrvající vůně i absolutní zdravotní nezávadnost. Samotné vůně si značka vyrábí sama pod přísnou kontrolou EU. V jejich široké nabídce přitom můžete nalézt celou řadu oblíbených tónů ovoce, koření, květin, jídla, a dokonce i jedinečné kousky inspirované parfémy známých značek (jako je Paco Rabanne, Chloé či Valentino), jež vnesou do vašeho domova opravdový nádech luxusu.

Difuzéry jsou navrženy v minimalistickém a moderním designu, díky němuž perfektně padnou do každého interiéru a zároveň se stanou také slušivým bytovým doplňkem. Každý přístroj má svou vlastní počítačovou jednotku, na které můžete podle svých potřeb nastavit délku provozu, interval dávky a intenzitu vůně. Mimo volně stojících velkých difuzérů jsou k dispozici také varianty pro umístění na stůl či malé elegantní přístroje, s nimiž můžete jednoduše provonět i prostory svého auta.

Více informací: www.newaroma.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru