Hroznová moučka Ludwig v bezlepkovém brownies

Bezlepková mouka z dužiny a slupek hroznů je bohatá na polyfenoly, antioxidanty a vitaminy. Hodí se na pečení, vaření i do studené kuchyně. Vybrat si můžete moučku z bílých a z červených hroznů, její barva je však neutrální hnědá. Liší se vůní a chutí, z modrých hroznů je výraznější a kořeněná, z bílých hroznů jemná květinová.

Balení: doypack sáček s průhledným okénkem a ZIP uzávěrem.

Cena: 480 g za 99 Kč, světlá mouka, k dostání na e-shopu Vinařství Ludwig, s. r. o. (https://eshop.vinnesklepy.cz/moucka/), a v široké distribuci. Vyrobeno v rodinném Vinařství Ludwig, s. r. o., Němčičky.

A recept na závěr:

Bezlepkové brownies

Ingredience:

  • 4 vejce
  • 350 g čokolády na vaření
  • 250 g másla
  • 250 g cukru
  • 100 g hroznové mouky Ludwig
  • 1 prášek do pečiva
  • Špetka jedlé sody
  • Případně 100 g sekaných ořechů

Postup: 

  1. Troubu předehřát na 140 stupňů
  2. Čokoládu a máslo rozpustit
  3. Z bílků a cukru ušlehat sníh, do něj zapracovat žloutky
  4. Pěnu smíchat s čokoládou a máslem
  5. Vmíchat mouku s práškem do pečiva a sodou
  6. Péct 30-45 minut podle tloušťky
Biorythme

Celebration BOX

Equal Pay Day

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
175 x [10%]
Hospoda/hostinec
162 x [10%]
Pivnice
176 x [10%]
Vinárna
158 x [9%]
Kavárna
178 x [10%]
Čajovna
161 x [9%]
Bar
175 x [10%]
Bistro
172 x [10%]
Rychlé občerstvení
181 x [11%]
Cukrárna
161 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1699

PETER BENCE

POČASÍ

Počasí Praha - Slunečno.czPočasí Brno - Slunečno.cz
Počasí Plzeň - Slunečno.cz

Facebook

JDI nahoru