Domů VIPky

Štěflíčková před Miss Universe nic nepodcenila

Jste-li Česká Miss a jedete do světa, musíte myslet na vše obzvlášť, když budete reprezentovat svoji vlast. V takovém případě rozhodují maličkosti. Nejde jen o sport, stejně na tom jsou i soutěže krásy.

Česká Miss Lea Šteflíčková před pár dny odletěla na Miss Universe do Thajska s vědomím, že pro úspěch udělala úplně všechno. Krásná těla, úžasné účesy, ale samozřejmě také perfektní chrup. To musí být standardní výbava jakékoli dívky, která se uchází o korunku Miss. Lea Šteflíčková si také proto před odletem do Bankoku zašla na kliniku Dental clinic v Praze. „Umíte si představit, že bych se usmála na někoho z poroty a zuby nebyly dokonalé? Asi by se mnou rychle vyběhli,“ usmívala se Lea, jak jinak, než krásným chrupem. A také by si nejspíš udělala pořádnou ostudu. Není se ale čemu divit. Miss Universe je jedna z největších soutěží krásy na světě a podle toho jsou také jasně dané požadavky na zástupkyně jednotlivých zemí.

Ovšem je samozřejmé, že o zuby musí pečovat úplně každý, jinak se se zlou potáže a dříve či později ho čekají velké problémy. „K zubaři je dobré chodit dvakrát ročně. Neměli bychom ale zapomínat ani na dentální hygienistku, které pomůže řadě problémům se zuby předcházet,“ má jasno Radek Lacina, jeden z předních zubařů Dental clinic. Pokud jde o Šteflíčkovou, z logických důvodů se nemůže pouštět do detailního popisu jejích zubů. „Ale mohu říct, že slečna je na tom dobře. Je vidět, že se o svůj chrup pečlivě stará,“ usmívá se Lacina. Teď už tedy nezbývá, než České Miss držet palce. Snad v Thajsku oslní nejen krásnými zuby z Dental clinic.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru