Nejkrásnější Češky otevřely motýlí ráj!

Andrea Verešová, Agáta Hanychová, Kateřina Průšová, Hana Mašlíková nebo 3. nejkrásnější dívka planety Klára Vavrušková slavnostně otevřely novou kavárnu Butterfly v pražských Holešovicích. Kromě Verešové nechaly všechny přítomné slavné dámy své drahé polovičky doma.

Výjimkou je Agáta Hanychová, která sice stále není rozvedená, ale novou známost zatím nemá. „Jsem spojována s hodně muži. Budou mě dávat dohromady i se zmrzlinářem, když půjdu dětem koupit zmrzlinu.  Nejsem na nový vztah připravena. Byla jsem s Jakubem sedm let a musí si to odžít," vysvětlila Agáta, která byla z café Butterfly nadšená.

„Dobrá zpráva, že tady vidím obsluhovat hlavně ženy, ty snad se mnou nikdo spojovat nebude, když sem vyrazím na oběd. Už jsem slyšela, že tu výborně vaří," dodala se smíchem.

Po dlouhé době se objevila ve společnosti Hana Mašlíková. "Konečně jsem se měla zase kam upravit. Se synem trávím dny spíš v teplákách a bez make-upu. Je fajn ze sebe jednou za čas udělat ženu," smála se Hana, která opening moderovala.

Nadšená je z nové designové kavárny Kateřina Průšová. „Bydlím v Holešovicích, do cafe Butterfly to mám pěšky asi pět minut. Chyběla mi tady takhle pěkná kavárna," řekla Miss ČR 2002.  "Velkým lákadlem jsou ty skvěle vypadající dorty. O to víc pak budu muset běhat do fitka," dodala s úsměvem Česko-Slovenská Miss 2019 Klára Vavrušková

Vedle zmíněných dam si opening café Butterfly nenechali ujít také zpěvák Marian Vojtko, 2. Česká vicemiss Karolína Kokešová, dýdžejka Lucca, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, Česká Miss World 2015, moderátorka Eva Decastelo nebo plastický chirurg Roman Kufa.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
251 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2697

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru