Dárkem od Kipling hravě rozzáříte letošní Vánoce!

Chcete se blýsknout o Vánocích? Pokud chcete být styloví, prohlédněte si nejnovější kolekci značky Kipling, připravila totiž řadu jedinečných doplňků. Inspirace energií a kreativitou newyorských hudebníků přinese do šatníku každé ženy jedinečné kouzlo, jež pozvedne její osobnost a dodá šmrnc každému outfitu.

Sváteční kolekce představuje praktické organizéry, městské batůžky a crossbody kabelky různých velikostí v metalických odstínech, které k nadcházející sezóně jednoznačně patří. Luxusní vzhled navíc doplňují vysoce kvalitní materiály a praktické uspořádání s řadou šikovných kapes, díky nimž se z doplňků stává více než pouhá ozdoba. Tak zapomeňte na nudné dárky a věnujte něco, co zaručeně potěší!

Více informací naleznete na: www.kipling.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2571

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru