Macka na silnici naviguje Dakarská závodnice Roučková

Na navigátorském sedadle si Roučková soutěžní sport vyzkouší naostro vůbec poprvé na Tipcars Pražském Rallysprintu 2019 již tento víkend. Jméno dakarské závodnice a Duklačky Ollie Roučková se tak objeví na skle závodního vozu Porsche 997 GT3. 
TipCars Pražský Rallysprint vždy býval závod, při kterém sice jde o vteřiny a v cíli se rozdávají poháry, ale je to především show pro diváky a zábava. "Upeklo se to relativně rychle, i proto je moje role nováčka navigátora ideální. Není na mě žádný tlak. " - usmívá se Ollie. 
Karel Macek Ollie pozval na test před víkendovým Pražským Rallye sprintem. Kde proběhlo seznámení s celým týmem Motor team Macek, vozem Porsche 997 GT3, ale teké s druhým adeptem na navigování Frntiškem Kubou. 
Macek jí ukázal, co auto umí.  „Po necelých 4 minutách jsem chtěla vrátit licenci, je to až neskutečný, jak to auto má tým naladěný. Ta akcelerace, jak to zatáčí a poslouchá." - Ollie pohotově dodává.

Motor team Macek s.r.o., pod vedením Karla Macka se prezentoval na významných soutěžích, a to s vozem Toyota Corolla WRC, od roku 2009 s Toyotou Corollou S 2000. Oba vozy byly ozdobou všech soutěží a přitahovaly na sebe zaslouženou pozornost médií a diváků. Od sezóny 2013 máme novinku, snad také ozdobu soutěží, první postavené vozidlo v České republice, postavené na rally soutěže a to Porsche 997 GT3. 

Team: Motor Team Macek

Závodní speciál: Porsche 997 GT3 

Akce: Pražský Rallyesprint

Kdy: 6.-7.12
Kde: Praha
Harmonogram: http://www.prazskyrallysprint.cz/pro-divaky/harmonogram/
Informace: http://www.prazskyrallysprint.cz/o-zavodu/zakladni-informace/

Team www: http://motorteammacek.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru