Tradiční řemeslo a preciznost objevíte v kolekci nožů WÜSTHOF CRAFTER!

Na příslovečné německé preciznosti si zakládá i rodinná firma WÜSTHOF, která vyrábí kvalitní nožířské produkty již od roku 1814. Postupem času všechny její produkty pouze získávají na kvalitě, o čemž se můžete sami přesvědčit u nové řady kuchyňských nožů CRAFTER. Toto moderní náčiní pro každého amatérského i profesionálního kuchaře kombinuje klasický design, robustní materiály, a především příjemný pocit a bezpečnou manipulaci při vaření.

Nože CRAFTER jsou věrné tradici výroby přesahující již dvě století. Základ představují přírodní materiály: rukojeti z masivního kouřového dubu, zaručující maximální odolnost proti vodě, a čepele kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku, na které si skvrny ani koroze jen tak nepřijde. Díky ergonomickému tvaru rukojeti perfektně padnou do ruky, tvarování konce rukojeti navíc funguje tak, že je nůž vždy držen pevně a bezpečně. V řadě CRAFTER naleznete nejen nůž na zeleninu, na chleba, nakrajovací nůž a nože na sendviče, ale také kuchařský nůž Santoku a blok na nože čtyř barev.

Více informací naleznete zde: www.wusthof.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1856

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru