Letošní Galakoncert Kapky naděje přinesl rekordní výtěžek

Letošní Galakoncert Kapky naděje v Paláci Žofín byl spojen s velkým očekáváním. Sbírka, na které se podíleli, jak drobní dárci pomocí dárcovských esemesek, tak soukromí i firemní dárci díky svým originálním projektům, se vyšplhala na rekordních 22 770 988 Kč. Je to již 19 let, co Vendula Pizingerová zažila jeden z nejhorších momentů ve svém životě, kdy její dcera Klárka podlehla akutní leukémii. Okamžitě založila nadační fond, který dodnes pomáhá nemocnicím a plní přání dětí, které prošly náročnou onkologickou léčbou.

Během slavnostního večera mohli diváci v sále i u televizních obrazovek vidět splněná přání hlavních hvězd. Max, Fanynka, Honzík, Kubík, Vilík a Vašík strávily část svého dětství v nemocnicích a díky Kapce naděje a jejím partnerům získaly mnoho dárků a v průběhu roku 2019 jim nadace splnila jejich tajná přání.

„Vážíme si každé koruny, kterou dostaneme, ať už od drobných dárců, tak od firem, které nás podporují. V letošním roce jsme podpořili mnoho důležitých projektů a především, dětských osudů. A se stejným nadšením a pílí se připravujeme na rok 2020, který bude zároveň oslavou 20 let existence Kapky naděje“, vysvětlit ředitel Nadačního fondu Kapka naděje Jan Fischer.  Aktuálně nadace pomáhá ve více než 48 nemocnicích v celé České republice.

Na pódiu se během večera představila řada známých osobností: Miro Žbirka, Monika Absolonová, Tereza Mašková, Václav Noid Bárta, Marek Ztracený, kapela Hodiny, Samuel Rychtar, dětský sbor Coro Piccolo a smyčcový kvartet Gadrew way. Moderátory slavnostního večera byli Libor Bouček a prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová.

Galakoncert Kapky naděje byl uspořádán především díky podpoře generálních partnerů Bambule a Sparkys. Výtěžek z galakoncertu poputuje zejména na nákup přístrojů a vybavení do nemocnic po celé České republice.

Více informací o možné podpoře Nadačního fondu Kapka naděje naleznete na www.kapkanadeje.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru