Michelinský šéfkuchař Gaetano Trovato zavítá do Grand Cru

Vyhlášená fine-diningová restaurace Grand Cru připravila naprosto unikátní pětichodové degustační menu, které bude jednoznačně gastronomickým zážitkem. Ve třech po sobě následujících večerech 5. - 7. února 2020 budete mít možnost vše ochutnat. Připravovat ho bude hostující dvouhvězdičkový michelinský šéfkuchař Gaetano Trovato z Itálie společně s šéfkuchaři Grand Cru, Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem.

A co se bude servírovat na pražském Novém Městě? Ve speciálním degustačním menu nebude chybět langustina, holub, srna, ale ani lahodný dezert s čokoládou a zázvorem. Požitek z dokonalého souladu chutí doplní skvělá napárovaná vína z Itálie.

Gaetano Trovato, šéfkuchař proslulé toskánské restaurace Arnolfo oceněné dvěma michelinskými hvězdami, již od roku 1999 vytváří moderní jídla se základem v nejkvalitnějších regionálních surovinách a s respektem k velkým kulinářským tradicím Itálie. Jeho talíře s sebou nesou autentický umělecký rukopis a naleznete na nich pokrmy nejen oku lahodící, ale zejména plné ryzí chuti, šťavnatosti a lehkosti.

Spolupráce s Gaetanem Trovatem nebude pro Sašu Pavloviče novinkou: „Když jsme se rozhodli přinášet našim hostům na stůl pravidelně ochutnávku i z mezinárodní scény, vsadili jsme na jistotu a oslovili jsme Gaetana, se kterým jsem již dříve měl možnost pracovat. A mám radost, že to vyšlo.“

„Věříme, že pravidelné hostování michelinských šéfkuchařů v Grand Cru bude bavit jak naše hosty, tak i kolegy v kuchyni, kteří budou mít možnost zažít zase trochu jiný styl a nové nápady úspěšných šéfkuchařů. A když je následně je promítnou do každodenního provozu, jistě to ocení i hosté,“ dodává kolega šéfkuchař Svatopluk Hemmer.

Vychutnat si jedinečné menu od hostujícího michelinského šéfkuchaře bude možné 5. – 7. února 2020 vždy od 17.30 hodin v Grand Cru Restaurantu (Lodecká 4, Praha 1). Pokud byste tento unikátní gastronomický zážitek rádi darovali, vydali jsme i omezený počet dárkových poukázek. Více informací naleznete na www.grand-cru.cz. Pro velký zájem si nezapomeňte s dostatečným předstihem udělat v restauraci rezervaci na telefonním čísle +420 775 044 076.

-TT/LK/red-

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
87 x [11%]
Věrnost
73 x [10%]
Velkorysost
75 x [10%]
Laskavost
71 x [9%]
Spolehlivost
75 x [10%]
Zásadovost
74 x [10%]
Poctivost
75 x [10%]
Dostatek pozornosti
89 x [12%]
Sebedůvěra
72 x [9%]
Smysl pro humor
70 x [9%]

Celkem hlasovalo : 761

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru