Proč se potkal slavný DJ BoBo s krásnou Češkou Kate Matl?

Slavný švýcarský DJ, popový hudebník, zpěvák a tanečník DJ BoBo se dal dohromady s českou zpěvačkou Kate Matl, které bývá také označována „česká Madonna“. Co spolu chystají a proč se ´tajně´ setkávají?

DJ BoBo navštívil před pár dny Česko a hlavním důvodem je chystané velkolepé představení, které se uskuteční v květnu v Praze. „Máme před sebou v pražských Holešovicích, konkrétně 23. května koncert s názvem „90s Explosion open-air festival Praha 2020“. Jde o největší devadesátkový festival v ČR!

Nesmírně se těším, protože domácí publikum je pro mě velmi osobní. Jsem zpěvačkou u DJ BoBa již pátým rokem a zpívat ve vyprodaných halách a arénách po jeho boku je neskutečný zážitek,“ říká krásná, štíhlá zpěvačka, tanečnice ale i modelka.

Kdekoho asi napadne, jak se stalo, že se blonďatá kráska z Čech a ostřílený a slavný hudebník a zpěvák ze Švýcarska dají pracovně dohromady? „Absolvovala jsem konkurz 900 účastníků nejprve v Kölnu a následně v Berlíně, z kterého jsme postoupily dvě. Jedna tanečnice z Německa a já jako zpěvačka. 

Zpočátku jsem byla vybrána pouze pro tour jménem Circus. Až později přišla nabídka dlouhodobé spolupráce a stala jsem se jednou z hlavních zpěvaček vedle jeho ženy Nancy,“ prozradila počátky spolupráce Matl, která před lety vystupovala i po boku tanečníka Filipa Jankoviče a české publikum jí dobře zná.

Kate s DJ BoBo vystupuje v podstatě ve všech hlavních sólových písních, které zná publikum velmi dobře i z let minulých, jako jsou Everybody, Vampires are alive, Freedom, Take me higher a řada dalších.

Spolu vystupují po celém světě. „Každý druhý rok máme velké halové turné po celém Německu, které je vždy vyprodané. V posledních letech jsme měli velké koncerty i v jižní Americe. Skandinávie je pak dalším hudebním trhem s početnou základnou fanoušků, kam se rádi vracíme,“ podotkla zpěvačka.

Už pár let otevírají společně Nový rok vystoupením. Letos to bylo v hlavní silvestrovské show pro polskou televizi s rekordní sledovaností 3,5 milionu diváků a s 40 000 fanoušky pod pódiem. Pro Kate Matl, DJ BoBa i další to byl prý neskutečný zážitek.

Vstupenky na největší „devadesátkový“ festival v ČR s názvem 90s Explosion open-air festival Praha 2020 si zájemci mohou koupit i on-line zde.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru