Parní trouby a domácí konvektomaty Miele

Chcete zdravě jíst? Pak rozhodně pokrmy připravujte v páře, suroviny budou bohatší na cenné a prospěšné látky, jako jsou vitamíny, minerály i stopové prvky, které lépe chutnají a na talíři skvěle vypadají.

Neomezený požitek

Zajistěte si multitalent ve své kuchyni: nezáleží na tom, zda jednotlivé přílohy nebo kompletní menu v jednom samostatném procesu přípravy, parní trouba Miele vám usnadní vaření v jakoukoliv dobu – individuálně podle vašich požadavků a přání. Tím vám nabízí perfektní doplnění pečicí trouby a varné desky.

Plus pro vaše zdraví

Kdo se zdravě stravuje, zůstane dlouho fit: s parními troubami Miele připravujete potraviny mimořádně šetrným způsobem. Příprava v páře zajišťuje zachování intenzivní a přírodní chuti vašich pokrmů, jakož i cenných vitamínů, minerálů a stopových prvků. Můžete si je vychutnat nejen při každém jídle, ale prokázaly to také testy. Vědecké studie potvrdily výrazné výhody přípravy v páře na rozdíl od běžných způsobů vaření: v jídlech připravených v páře se nachází až o 50 % více vitamínů – pro zdravé stravování bohaté na vitální látky.

Inovativní a promyšlené

Na rozdíl od některých parních trub je u našich přístrojů pára vyvíjena mimo ohřevný prostor, což nabízí více výhod pro proces ohřevu: ideální množství páry, optimální měření a udržování teploty, doba přípravy nezávislá na množství pokrmu a také rychlé rozehřátí trouby. Tím šetříte čas a vaření je mimořádně snadné. Během procesu přípravy se naplní celý ohřevný prostor párou a vytlačí se kyslík – tím se zachová vzhled, struktura a přírodní chuť vašich potravin. Další výhoda: čištění je velmi snadné, neboť se v ohřevném prostoru nemohou usadit žádné vápenaté usazeniny.

Rozmanité velikosti

Každá kuchyň je jiná a vyžaduje individuální vybavení. Proto existují naše parní trouby Miele pro různé rozměry výklenků a provedení – vhodné pro každý požadavek, nezáleží na tom, zda pro velký nebo malý prostor.

Biorythme

Celebration BOX

Equal Pay Day

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
179 x [10%]
Hospoda/hostinec
165 x [10%]
Pivnice
179 x [10%]
Vinárna
161 x [9%]
Kavárna
181 x [10%]
Čajovna
164 x [9%]
Bar
178 x [10%]
Bistro
177 x [10%]
Rychlé občerstvení
184 x [11%]
Cukrárna
164 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1732

PETER BENCE

POČASÍ

Počasí Praha - Slunečno.czPočasí Brno - Slunečno.cz
Počasí Plzeň - Slunečno.cz

Facebook

JDI nahoru